BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Cinayet tanığı samanlıkta ölü bulundu

Kastamonu'nun Araç ilçesinde bir kadının evinde öldürülmesinin ardından, ortadan kaybolan tanık ölü bulundu.

Abone ol

Kastamonu'nun Araç ilçesinde bir kadının evinde öldürülmesinin ardından, ortadan kaybolan tanık komşu köydeki bir samanlıkta başına sert cisimle vurularak öldürülmüş olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Karcılar köyünde oturan Şükrü Ç.`nin, evden ayrılan eşi Bedriye Ç.`yi (32), 18 Haziran'da komşusu Aziz Türker`in evinde bulduğu, aralarında çıkan tartışma sonucu odunla başına vurduğu ve eşini öldürdüğü iddia edilmişti.

Olayın ardında gözaltına alınan ancak sorgusunda cinayeti üstlenmeyen Şükrü Ç., çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. Cinayetin işlendiği evin sahibi Aziz Türker`e ise ulaşılamamıştı.

Komşu köy olan Çaykaşı köyündeki bir samanlık önünden köpeklerin ayrılmaması üzerine buraya bakan köylüler, başı sert cisimle parçalanarak öldürülen bir erkek cesediyle karşılaştılar.

Köylülerin haber vermesiyle olay yerine gelen jandarma ekipleri yaptıkları incelemede cesedin Türker`e ait olduğunu belirledi. Türker`in cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Jandarma ekipleri Aziz Türker`in katil ya da katil zanlılarının yakalanmasına ve her iki cinayet arasında bir bağ bulunup bulunmadığına ilişkin soruşturması sürüyor.