BIST 10.026
DOLAR 32,38
EURO 34,73
ALTIN 2.430,98
HABER /  GÜNCEL

Çin kulübü Batala’yı kafaya taktı

Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan, Arjantinli futbolcu Pablo Batalla için yapılan 3 milyon Euro’luk teklifi kabul etmediklerini söyledi. <br/...

Abone ol

Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan, Arjantinli futbolcu Pablo Batalla için yapılan 3 milyon Euro’luk teklifi kabul etmediklerini söyledi.
Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan, Divan Kurulu’nda açıklamalarda bulundu. Batalla hakkında konuşan Körüstan, “Çin kulübünden Batalla için 2 milyon 700 bin Euro’luk teklif getirdiler. Bunu kabul etmedik. Bunun üzerine teklifi 3 milyon Euro’ya çıkardılar. Biz onu da kabul etmedik. ‘Ciddiye alacağımız bir teklifle gelin’ dedik. Bilmiyoruz neyle gelirler. Bizim bu sezon için Batalla’ya ödeyeceğimiz para yok. 31.12.2014 sonuna kadar alacağı bütün parayı ödedik. Battalla için bize sezon başında 10 milyon Euro’luk teklif gelmedi. Bu onların menajer oyunları” diye konuştu.
Taraftarlara da uyarılarda bulunan Körüstan, “Federasyon küfürle ilgili değişiklik yaptı. Şuan bir tek küfre bile çok büyük ceza var. Eskişehir maçında 40 bin lira ceza aldık. Bu katlama ile gidecek” şeklinde konuştu.
(İHA)