BIST 10.046
DOLAR 32,38
EURO 34,57
ALTIN 2.384,08
HABER /  SPOR

Cimbomun otobüsü taşlandı

Çaykur Rizespor-Galatasaray maçı öncesi Galatasaray'ın otobüsü Trabzon'da taşlandı

Abone ol

Turkcell Süper Lig'de yapılan Çaykur Rizespor-Galatasaray maçına taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Taraftarlar saat 16.00'dan itibaren stata alınmaya başlandı.

Trabzon'dan Rize'ye gitmek üzere saat 16.00'da ayrılan Galatasaray kafilesinin otobüsü, otel çıkışında bazı kişilerce taşlandı. Olay sırasında otobüsün yan camlarından biri kırıldı.

Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği karşılaşma öncesinde, Atatürk Statdı tamamen doldu. Maçta, stat içinde ve dışında 600 polis görev yaptı. Çaykur Rizespor Kulübü, taraftarlara stat girişinde ücretsiz olarak kulüp bayrağı dağıttı. Bugün yapılan kongrede başkanlığa yeniden seçilen Abdulkadir Çakır'a yeşil-mavili taraftarlar sevgi gösterilerinde bulundu.

Yaklaşık 750 Galatasaray taraftarı, kendileri için ayrılan bölümü maç başlamadan 1,5 saat önce doldurdu ve takımlarını desteklemeye başladı. Atatürk Stadı'na ilk olarak ev sahibi ekip Çaykur Rizespor geldi.

Yeşil-mavililerin ardından da konuk takım Galatasaray stada giriş yaptı. Her iki takım da maçtan 45 dakika önce sahaya çıkarak bir süre ısındı. Galatasaraylı taraftarlar, sahada ısınma hareketleri yapan sarı-kırmızılı futbolcuları tribünlere davet ederek tezahüratta bulundu.

Galatasaray'da golcü futbolcu Ümit Karan yedek soyunurken Çaykur Rizespor'da Anderson ile yeni transfer Ninja kadroda yer almadı. PAF takımları arasında yapılan maçta ise Galatasaray, Çaykur Rizespor'u 2-1 yendi.