BIST 10.046
DOLAR 32,38
EURO 34,61
ALTIN 2.391,22
HABER /  GÜNCEL

İstanbulda Neron dehşeti

Bahçelievler'de bir arsanın ortasında park halinde bulunan bir kamyon kundaklandı

Abone ol

Bahçelievler'de bir arsanın ortasında park halinde bulunan bir kamyon kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından yakıldı. Kamyonun kasasında madde bağımlısı şahısların yaşadığı öğrenildi. Emniyet, aracın madde bağımlısı çocuklar tarafından yakılmış olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

Edinilen bilgiye göre olay Kocasinan Mahallesi Kemal Sunal Caddesi üzerindeki arsada saat 20.00 sıralarında meydana geldi. Kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler Ali Yılmaz'a ait park halindeki Ford marka kamyonun şöför mahallini ateşe verdi. Alevlerin aracı sarmasının olay yerine itfaiye ekipleri geldi. Alevleri kontrol altına alan itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü.

Olay sonrası çevrede zanlıları arama çalışmaları yapan güvenlik güçleri, yakılan otonun çevresinde de incelemelerde bulundu. Yangın sonrası kamyon kullanılamaz hale gelirken kasanın içerisinde bulunan ve madde bağımlısı 'mekan takımı'nın kullandığı yatak ve yorganlar da kül oldu. Yakılan aracın çoğunlukla aynı yere park edildiği kasasında da madde bağımlısı gençlerin yaşadığı öğrenildi.

Park halindeki kamyonu alevler arasında gördüğünü belirten çevre sakinleri, hemen itfaiyeye haber verdiklerini ve kısa sürede gelen itfaiyenin yangını söndürdüğünü söyledi.

Polis olayla ilgili araştırmasını sürdürüyor.