BIST 10.046
DOLAR 32,38
EURO 34,57
ALTIN 2.386,62
HABER /  SPOR

Kazanan İhtiyar Kurt

Susiç'le ilk yarının sonunda doğru çıkış yakalayan Rize, Galatasaray'a direnemedi

Abone ol

Turkcell Süper Lig'in 18. haftasında Rize'de oynanan Çaykur Rizespor - Galatasaray maçını konuk Galatasaray, Shabani Nonda (3) Servet ve Arda'nın golleriyle 5 - 2 kazandı. Çaykur Rizespor'un gollerini serbest vuruştan Altan ve Zafer Biryol kaydetti.

Her iki takımın teknik direktörleri, karşılaşmanın ardından basın mensuplarının karşısına geçerek değerlendirmelerde bulundu.

Teknik Direktörü Saffet Susiç, her şeyden önce Galatasaray'ı tebrik ettiğini belirterek: "Bizden çok daha iyi oynadılar. Bize çok gol şansı yarattılar fakat, değerlendiremedik. Gerçekten bur karşılaşma bize iyi bir ders oldu." dedi. Duran toplardan gelen gollere dikkat çeken Susiç, "Duran toplardan 3 gol yersen bu sonuç normaldir Bundan daha iyi bir şey yapamazsın. Maçın 40. dakikasına kadar hemen hemen başa baş bir maç oluyordu. Fakat bu dakikadan sonra peş peşe yediğimiz 2 golle maç 3-1 oldu. Bundan dolayı yenildik.'' açıklamasında bulundu.

FELDKAMP: "İYİ FUTBOL OYNAYIP İYİ BİR GALİBİYET ALDIK"

Galatasaray Teknik Direktörü Feldkamp, Rizespor'un beklediğinin altında bir performans gösterdiğine vurgu yaparak "İyi bir başlangıç yaptık. İyi futbol oynayıp iyi bir galibiyet aldık.Yediğimiz iki golü hatalarımızdan dolayı yedik. Ben Rize'yi daha kuvvetli ve dirençli bekliyordum. Ancak bugün öyle olmadı." dedi.

Eksik oyunculara rağmen gelen galibiyetten duyduğu mutluluğu dile getiren 'Kalli': "Dar bir kadromuz var ve bu şartlarda mücadele etmeye çalışıyoruz. Benim için önemli olan şu an çok sakatın olduğu süre içinde hala 11'e giremeyen oyuncular var. Sonradan girsin ilk 11'de oynasın herkesin oynama şansı var. " diye konuştu.

Duran toplardan 3 gol atmayı, idmanda yaptıkları çalışmalara bağlayan Heinz Feldkamp: " Bu kornerleri iyi değerlendirecek oyuncularımız var. Uzun boylu ve güçlü 3-4 oyuncumuz var. Önemli olan bu oyunculara iyi paslar vermek. Bugün bu oyunculara iyi servis yaptık." açıklamasında bulundu.

NONDA 3 GOL ATARAK YILDIZLAŞTI

Üç gol atarak yıldızlaşan Kongolu futbolcu Shabani Nonda, maçın yıldızı oldu.

PAF MAÇINI DA GALATASARAY KAZANDI

Bu arada iki takım arasında oynanan PAF takımları maçını da Galatasaray 2 - 1 kazandı.