BIST 10.219
DOLAR 32,26
EURO 34,80
ALTIN 2.456,09
HABER /  SPOR

Cimbomlular sahaya bıçak attı

Trabzon'un attığı gol sonrası saha karıştı. Hakeme tepki gösteren sarı-kırmızılı taraftarlar sahaya bıçak attılar.

Abone ol

Galatasaraylı futbolcular, Trabzonspor'un attığı golde kaleci Aykut'a faul yapıldığı gerekçesiyle hakem Bülent Demirlek'e yoğun tepki gösterdiler. Bu sırada kapalı tribünden saha içine bir bıçak atıldı. Hakem Demirlek, bıçağı alarak dördüncü hakem Özgüç Türkalp'e verdi.

INAMOTO CEZALI

Galatasaray'da, Trabzonspor karşılaşmasında sarı kart gören Inamoto, cezalı duruma düştü.

Bu sezon 4. sarı kartını gören Japon futbolcu, takımının gelecek hafta Konyaspor ile deplasmanda yapacağı karşılaşmada forma giyemeyecek.

EMRE İLE İLK KEZ GALİBİYET

Galatasaray, Emre Aşık'ın bu sezon ligde oynadığı karşılaşmalarda ilk kez kazandı. Deneyimli futbolcunun, daha önce deplasmanlarda oynadığı Trabzonspor (3-1), Fenerbahçe (2-1) ve Beşiktaş (2-1) maçlarından sarı-kırmızılı ekip sahadan yenik ayrılmıştı.

CİM BOM, 4 MAÇ SONRA KAZANDI

Galatasaray, ligde 4-0 kazandığı Vestel Manisaspor karşılaşmasının ardından çıktığı 4 resmi karşılaşma sonrasında ilk kez galibiyet alabildi.

Üstüste yaptığı 4 maçı kazanan Trabzonspor ise ikinci yarıdaki ilk yenilgisini Galatasaray önünde tattı.

GERGİN GERETS

Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, karşılaşma boyunca bir hayli gergin anlar yaşadı. Belçikalı teknik adam, sürekli olarak oyuncularını sert bir biçimde uyarırken, maç sonunda ise rahatlayarak galibiyet sevincini futbolcularıyla sarılarak kutladı.

Karşılaşma sonrası Galatasaray taraftarları "Burası leş gibi hamsi kokuyor" diye tezahürat yapınca, Trabzonsporlu taraftarlar buna kızıp, oturdukları koltukları kırdı ve sahaya attı. Rakip taraftarlar, bir süre birbirleri aleyhine tezahürat yaptı.