BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  SPOR

Ziya Doğan kaçan galibiyete yandı

Ziya Doğan, Galatasaray karşısında aldıkları 2-1'lik yenilginin kendilerini çok üzdüğünü söyledi.

Abone ol

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Galatasaray karşısında aldıkları 2-1'lik yenilginin kendilerini çok üzdüğünü söyledi.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Ziya Doğan, iyi başladıkları maçta verdikleri ilk pozisyonun gol olduğunu belirterek, ''Sonra ise oyuncularımız bocaladı. İkinci yarıda yeniden oyunda üstünlüğü sağladık ve beraberliği yakaladık. Ancak Galatasaray'ın şuursuz baskısı esnasında topu ayağımızda tutamadık ve bu baskıyı kıramadık. Nihayetinde 2. golü yedik. Sonuçta mağlubuz. Çıkışımızı sürdürmemiz açısından Galatasaray karşısında alacağımız galibiyet önemliydi, ancak başaramadık'' diye konuştu.

Galatasaray'ın, çok fazla gol pozisyonu yakalayamadığını, ancak girdiği 2 pozisyonu değerlendirdiğini dile getiren Doğan, kendilerinin ise çok daha fazla sayıda gol pozisyonuna girmelerine karşın bu fırsatları değerlendirme becerisini gösteremediklerinden yakındı.

Karşılaşmanın ilk yarısında Musa Büyük'ün ayağı kırılmasının kendilerini çok üzdüğünü kaydeden Doğan, hakemin yönetiminden de memnun olduklarını ifade ederken, Galatasaray'ı da galibiyetinden ötürü kutladı.

''YATTARA'NIN, KABURGASINDA ÇATLAĞI YOKTU''
Hafta için kaburgasında çatlak olduğu gerekçesiyle 2 hafta oynayamayacağı açıklanan Yattara'nın bugün Ceyhun'un yerine oyuna girmesiyle ilgili olarak Doğan, ''Daha sonra doktorlarımız bu kararlarını değiştirdiler. Kaburgasında
çatlağı olmadığını ve iğneyle oynayabilecek durumda olduğunu bildirdiler'' derken, değişiklik nedeni olarak da şu ifadeleri kullandı:

''Yattara önemli bir oyuncu. Galatasaray'ın üzerimize geldiği dakikalarda ileride boş alan bulabiliriz diye onu oyuna aldım. Etkili olacağını düşündük. Bence düşüncem doğruydu ama istediklerimizi yapamadık. Galatasaray'dan daha kötü oynamadık bugün. Kendi sahalarına hapsettik 20 dakika onları. Bizim daha çok pozisyonumuz vardı. Bugün yenildik ve unutmak zorundayız. Bu maçı alabilseydik ilerki haftalar için önemli hesaplar yapabilirdik.''