BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Cimbomdan Baros tepkisi

Galatasaray, Beşiktaş yönetici Murat Çelik'in, bir gazetede yer alan, Milan Baros'un konu edildiği açıklamalarına tepki gösterdi.

Abone ol

Galatasaray Kulübü, Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Murat Çelik'in, bir gazetede yer alan, sarı-kırmızılı takımın futbolcusu Milan Baros'un konu edildiği açıklamalarına tepki gösterdi.

Galatasaray Kulübü'nün internet sitesinde yapılan açıklamada, Murat Çelik'in, Baros'u bahane edip, Beşiktaş Kulübü ile medya arasındaki bir sorunu gündeme getirmek istediği savunularak, şu ifadelere yer verildi:

''Sayın Murat Çelik'in verdiği demeçten, futbolcumuz Milan Baros bahane edilerek Beşiktaş Kulübü ile medya arasındaki bir sorunun gündeme getirilmek istendiği anlaşılmaktadır.

Beşiktaş Kulübü, medyayla olan ilişkilerini bir Galatasaray sporcusunun yıllar öncesinde kalmış davranışının arkasına saklanmadan da doğrudan gündeme getirebilecek konumdadır. Murat Çelik'in bu demecini Beşiktaş Kulübü'nün kurumsal bir davranışı olarak değerlendirmiyor, Sayın Çelik'i mevkine yakışır bir sorumlulukta davranmaya davet ediyoruz.''