BIST 10.310
DOLAR 32,24
EURO 34,79
ALTIN 2.453,10
HABER /  GÜNCEL

4 çocuğu öksüz bırakan cinnet

Rize'de iftar vaktine 5 dakika kala cinnet geçiren bir kişi amcasının eşini öldürdü, iki kızını da bıçakla yaraladı.

Abone ol

Rize'de iftar vaktine 5 dakika kala cinnet geçiren bir kişi amcasının eşini öldürdü, iki kızını da bıçakla yaraladı.

Olay önceki gün merkez Muradiye beldesi Mesudiye mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iftar ezanının okunmasına 5 dakika kala Osman Avcı (32) isimli şahıs, 9 ay önce hayatını kaybeden amcasının eşi Havva Avcı ile kızları Gonca (16) ile Gül Avcı'yı (17) altlı üstlü oturdukları evin bahçesinde emek bıçağı ile yaraladı.

Göğsünden iki bıçak darbesi alan Havva Avcı olay yerinde hayatını kaybederken yaralanan kız kardeşler komşuların yardımı ile hastaneye kaldırıldı. Lise öğrencisi oldukları öğrenilen kızlardan Gül Avcı'nın hayati tehlikesinin bulunduğu ve yoğun bakımda tutulduğu belirtildi.

Havva Avcı'nın diğer çocukları İrfan ve Bahar Avcı'nın olay günü evde olmadıkları öğrenilirken, zanlı Osman Avcı olaydan sonra jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Rize'yi ve beldeyi şok eden olaya iki gün önce meydana gelen çocuk kavgasının neden olduğu ileri sürüldü.
Edinilen bilgiye göre, Osman Avcı, 3 yaşındaki oğlu Ali Avcı ile yengesinin 10 yaşındaki oğlu İrfan Avcı'nın tartışması üzerine yengesini darp etti. Havva Avcı da jandarmaya giderek Osman Avcı'dan şikayetçi oldu. Savcı kararı ile serbest bırakılan Osman Avcı'nın yengesini ve kızlarını kendisinden şikayetçi olduğu gerekçesiyle bıçakladığı tahmin ediliyor.

Bir süre psikolojik tedavi gören Osman Avcı'nın evli bir çocuk babası olduğu, eşinin de 8 aylık hamile olduğu öğrenildi.

Şüpheli Osman Avcı'nın bugün mahkemeye çıkartılması beklenirken olayla ilgili inceleme sürüyor.