BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Skibbe ile özel toplantı

Galatasaray'da üst üste gelen başarısız sonuçlar sonrası hedef adam haline gelen Skibbe ile Başkan Adnan Polat özel görüşecek...

Abone ol

Bodrum'da tatil yapan Başkan Adnan Polat, önümüzdeki Pazartesi günü teknik direktör Skibbe ile Florya Metin Oktay tesislerinde "çok özel bir toplantı" yapacağı belirtildi.

Ligtv'nin haberine göre: Adnan Polat'ın Alman teknik direktörle yapacağı toplantıda Futbol Şubesi sorumlusu Haldun Üstünel ve Futbol Aş. genel Müdürü Adnan Sezgin'inde yer alacağı ifade edilirken , Başkan'ın , Skibbe'ye her konuda destek ve garanti vereceği öğrenildi.

Başkan Polat yakın çevresine " Aslında hoca bizi biliyor, bizde kendisini... Ancak son günlerde sanki kendisiyle yolları ayıracağımız gibi seneryolar ortaya atıldı... O'nun için telefonla değil, sayın Skibbe ile yüzyüze konuşmak istiyorum" dediği belirtildi.

Alman çalıştırıcının , medyada çıkan olumsuz habarlerden etkilenmediğini de belirten Polat " Allah'tan hocamız oldukça kişilikli biri. Birbirimizi iyi anlıyoruz. Ancak kafasında hiçbir soru işareti kalmaması için kendisiyle konuşacağım. Eleştirelere değil, işimize kontsantre olmalıyız. İki günde teknik direktör değiştirildiği nerede görülmüş " dediği ortaya çıktı.

Bu arada teknik direktör Skibbe'nin Antalyaspor karşılaşmasında savunmanın sağında Serkan Kurtuluş'a görev vermeyi düşündüğü, Hasan Şaş'ın ise belindeki ağrıların tamamen geçtiği belirtildi.