BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Cimbomda Lucescu sesleri

Kalli'den umudunu kesen Galatasaray, teknik direktör arayışlarına başladı..

Abone ol

Feldkamp'tan umudunu kesen Galatasaray yönetimi, dün teknik direktör arayışlarına başladı. Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in Lucescu ile temas kurarak teklifte bulunduğu ifade edildi.

Rumen hocanın, Sezgin'e "Türkiye'de yeniden çalıştırmayı istediğim tek kulüp Galatasaray. Eğer şartlar oluşursa seve seve gelirim" diyerek yeşil ışık yaktığı kaydedildi. Lucescu'nun Shakhtar Donetsk ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. İstanbul BŞB'nin hocası Abdullah Avcı da Galatasaray'ın gündeminde.

POLAT YALNIZ KALDI

G.Saray, Feldkamp ile yol ayrımına geldi. Yaşı (74) ve disiplin uygulamaları nedeniyle tartışılan Alman hocanın, grip olduğu gerekçesiyle Wien ve OFTAŞ maçlarında takımını yalnız bırakması bardağı taşırdı. Adnan Polat dışında destekçisi kalmayan Kalli'nin kovulmadan gönderilmesi için formül aranıyor.

SOUNESS PLASE

Yönetimin karşılıklı anlaşarak istifa formülü ile olayı çözeceği, Feldkamp'ın Almanya'dan geri dönmeyeceği iddia edildi. Bu arada yönetimin yeni hoca arayışlarına gizlice başladığı belirtildi. Adaylar arasında Shakhtar'lı Lucescu, boşta olan Souness ve Abdullah Avcı'nın isimleri geçiyor.

(Fotomaç)