BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,74
ALTIN 2.436,02
HABER /  GÜNCEL

Ahmet Hakana VETO!

ATV'de anchormanlik için adı geçen Ahmet Hakan ilginç bir nedenle veto yedi.

Abone ol

Ali Kırca Show'a geçti. Şimdi ATV'de anchorman kim olacak diye merakla bekleniliyor. Kulislerde ise Ahmet Hakan'ın adı geçiyordu. Ancak ATV'nin yeni patronu Adem Gürses'ten Hakan'a veto geldi. Vetonun nedeni "ATV gibi devam etmek"

ERKEK AMA AHMET HAKAN DEĞİL

Sina Koloğlu'nun yazısında aktardığına göre Adem Gürses ana haber bülteni için kafasında "isimlerin olduğunu" söylerken, bu mevkiiye gelecek olan ismin "erkek" olacağı sinyalini verdi.

Ahmat Hakan isminin dünüşülmediği konusunda bir açıklama da yaptığının altını çizen Gürses, yayın politikasının "ATV gibi" devam edeceğini söyledi.

YAYIN POLİTİKASI DEĞİŞECEK Mİ?

Gürses, ATV'nin yeni kimlik kazanmaya ihtiyacı olmadığını söyledi. "Sonuçta ticari bir müessese, birincilikler yaşamış bir kanal" derken aslında "Yayın politikası değişecek mi?" sorusunun da cevabını vermiş oldu. Adem Gürses özetle şöyle dedi; "ATV kanalı bu imajı ile para kazandı ve bu kanalı satın alanlar burayı ticari bir müessese olarak görmekteler. Önemli olan kârlılık. Bunu sağlayacak da var olan ATV imajı. Bunu değiştirmek akıl kârı değil."

Sina Koloğlu - Milliyet