BIST 10.277
DOLAR 32,32
EURO 34,85
ALTIN 2.389,06
HABER /  MAGAZİN

Britneyin Türk sevgilisi

Spears'in, Türk olduğu tahmin edilen biriyle birlikte olması ortalığı karıştırdı.

Abone ol

Ünlü pop şarkıcısı Britney Spears, geçtiğimiz cumartesi gecesini Beverly Hills'teki Peninsula Hotel'de bir paparazziyle geçirdi. Tüm dünyanın peşinden koştuğu pop starının geceyi geçirdiği paparazzinin ismi ise Adnan. Ünlü magazin dergisi US'in internet sitesinde yayınlanan habere göre, Britney Spears, geçtiğimiz cumartesi gecesini Adnan adlı paparazziyle Peninsula Hotel'de geçirdi. Hürriyet Gazetesi'nin verdiği habere göre, Adnan, sabah 06.00'da oteli terk etti. Britney ise saat 09.00'da otelden ayrılıp, Mulholland Drive'daki evine gitti.

US muhabirlerinin kontak kurduğu Adnan ise çıkan haberler hakkında Britney ile bir ilişkisinin olmadığını belirtip şu açıklamayı yaptı: "Sadece arkadaşız. Britney o gece kendini kötü hissediyordu, yanında kaldım." Splash News Online adlı internet sitesi ise aynı konuyla ilgili şu habere yer verdi: "Britney'in çılgın cumartesi gecesi, Adnan adlı paparazziyle başladı. Britney, bir benzin istasyonunda fotoğraflarını çeken Adnan'la konuşup, onun kartını aldı. Daha sonra onu aradı ve ikili, bir süper markette buluştu. Görgü tanıklarının verdiği bilgiye göre çift önce, Britney'nin evine gitmek istedi ancak daha sonra otelde karar kıldılar. İkili, arabalarını değiştirdi ve Britney üzerini değiştirmek üzere evine gitti. Adnan da arabayı yol kenarına park edip Britney'i beklemeye başladı. Britney geldiğinde ikili birlikte otele doğru yola çıktılar."

Genelde Britney Spears haberleri yapan ve Finalpixx adlı uluslararası fotoğraf ajansına bağlı çalışan Adnan'la konuşmak için çalıştığı şirketi aradık. Ancak şirket yetkilileri, çalışanları hakkında bilgi veremeyeceklerini belirtip, Adnan'ın uyruğu hakkında bir açıklama yapmadı. Fotoğraftan da anlaşılacağı gibi Adnan'ın Türk ya da Arap uyruklu olma ihtimali yüksek.