BIST 10.166
DOLAR 32,36
EURO 34,70
ALTIN 2.389,86
HABER /  SPOR

Cimbomda kale el değiştiriyor

Yeni sezon için takımda köklü değişiklikler yapmayı planlayan Galatasaray’da kaleci değişikliği gündemde...

Abone ol

Yeni sezon için takımda köklü değişiklikler yapmayı planlayan Galatasaray’da kaleci değişikliği gündemde... Daha önce Köln’le anlaşmaya vardığı iddia edilen Sarı-Kırmızılılar’ın file bekçisi Aly Ferid Mondragon ile bugün Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin bir görüşme yapacak. Tecrübeli eldivenin kalıp-kalmayacağı yapılacak toplantıdan sonra belli olacak. Sezgin yılda 1.4 milyon Euro kazanan Mondi’ye 700 bin Euro teklif edecek.
     
Orkun yuvaya Mondragon’un 700 bin Euro’luk teklif üzerine büyük bir ihtimalle Galatasaray’dan ayrılması bekleniyor. Mondi’nin yerine kaleci arayışları içerisine giren Cim Bom, küme düşen Kayseri Erciyesspor’un kalecisi Orkun Uşak ile anlaşmaya vardı. Özellikle ligin ikinci yarısında sergilediği performansla milli takıma kadar yükselen ve Galatasaray altyapısından yetişen Orkun Uşak, yuvaya dönmek istiyor.
     
İki isim daha var
Sarı-Kırmızılı ekibin transfer listesindeki bir diğer isim ise Gençlerbirliği OFTAŞ’ın yıldızı Gökhan Gönül... Bu sezon çok başarılı bir dönem geçiren ve takımının Süper Lig’e yükselmesinde önemli payı bulunan Gökhan’ın yetkililer tarafından izlendiği ancak takımıyla sözleşmesinin sürdüğü belirtildi. Aslan ayrıca Antalyaspor’un sol kanat oyuncusu Volkan Yaman için de girişimlerini hızlandırdı.

Kaynak: Fanatik