BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Cimbomda huzur yemeği

Galatasaray futbol takımı ve yöneticiler bu akşam yemekte buluştular!

Abone ol

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı, Futbol Şubesi Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Adnan Polat, futbolcuların transfer alacaklarını ödemeye başladıklarını belirterek, ''Futbolcuların alacaklarını ve primlerini 1.5 aya kadar ödeyeceğiz'' dedi.

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu, teknik heyet, futbolcular ve eşleriyle akşam yemeğinde biraraya geldi. Adnan Polat'ın sahibi olduğu Polat Renasisance Otel'de gerçekleştirilen yemekte bir açıklama yapan
Polat, futbolculara ödemeleri haftada ya da 2 haftada bir yapacaklarını dile getirerek, sezon bittiğinde Galatasaraylı futbolcuların kulüpten alacaklarının bitmiş olacağını söyledi.

Song olayına da değinen Polat, bugün takım kaptanlarıyla bu konuyu konuştuğunu ifade ederek, şöyle konuştu:

''Kendileri bana, Song'un takımın içinde olmasını istediklerini, böyle sıkıntılı ve stresli bir dönemde her futbolcunun hata yapabileceini söylediler. Song'u takım olarak affettiklerini ve bağırlarına basmaya hazır olduklarını ifade ettiler. Song da onlardan özür dilemiş. Bunu da ben kabul ettim ve teknik direktör Erik Gerets'e ilettim. Gerets bana 'Takım bu şekilde yaklaşıyorsa, ben de Song'u kadroya alırım. Hazır görürsem oynatırım' dedi. Song konusu böylece kapandı.''

''Futbol takımı olarak bundan böyle problemsiz yola devam ediyoruz'' diyen Polat, artık diğer işlere konsantre olacaklarını bildirdi.