BIST 10.062
DOLAR 32,40
EURO 34,79
ALTIN 2.431,85
HABER /  SPOR

Cimbom en çok onlara üzüldü

Dünkü Fenerbahçe yenilgisinin ardından yenilgiye değil onlara üzüldüler.

Abone ol Galatasaray Futbol Şubesi Üyesi Haldun Üstünel, Fenerbahçe maçındaki yenilgiden çok, taraftarların üzüntüsünün kendilerini daha derin yaraladığını söyledi.

Üstünel yaptığı açıklamada, ezeli rakipleri Fenerbahçe ile oynadıkları maçta 90 dakika boyunca hiç susmadan kendilerini destekleyen cefakar Galatasaray taraftarına teşekkürü bir borç bildiklerini ifade ederek, ''Statta yer alan 2500 taraftarımızı ve televizyonları başında izleyen 25 milyon sevenimizi, yüreği bizle çarpan her Galatasaraylıyı aldığımız bu sonuçtan dolayı üzdüğümüzü biliyoruz. Bunun bilinciyle yenilgiden çok, taraftarlarımızın üzüntüsünün bizi daha derinden yaraladığını belirtmek istiyoruz'' dedi. Üstünel, ''Buna karşı Galatasaray sevdasını hiç bir koşulda bırakmayacağını bildiğimiz, tüm taraftarlarımızın tükenmeyecek sevgileri ve destekleri ile mutlu sona bu futbolcu arkadaşlarımızla ulaşacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın'' ifadesini kullandı.

İZİN TATSIZLIK YARATTI

Galatasaray yöneticisi Haldun Üstünel, Benfica ile oynanan maçtan sonra Meira ve Lincoln'ün teknik direktör Michael Skibbe'den izin alarak, kamptan ayrılmasıyla ilgili Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ile aralarında tatsızlık yaşandığını söyledi. Kendilerinin haberi olmadan böyle bir izin verildiğini kaydeden genç yönetici, ''İki futbolcu bizim haberimiz olmadan geç saatlere kadar kamp dışında kalmış. Adnan Sezgin ile bu konuda bir tatsızlık yaşandı. Ancak daha sonra bu durum tatlıya bağlandı'' dedi.