BIST 10.744
DOLAR 32,20
EURO 35,00
ALTIN 2.504,14
HABER /  SPOR

Çıldırtan hakem düdükleri

Lig'deki hakem hataları futbolseverleri çileden çıkardı. İşte hafızalardan silenmeyecek hakem hataları.

Abone ol

Galatasaray- Kayseri Erciyes maçında Zafer Önder İpek’in hatalı düdükleri taraflı tarafsız tüm futbolseverleri çileden çıkarttı. Galatasaray- Kayseri Erciyes maçında Zafer Önder İpek’in hatalı

Zafer Önder İpek'in Erciyesspor maçında Devran'ın çizgi üzerinden topu elle çıkarmasına seyirci kalması Sarı-Kırmızılı camiada her geçen gün dolan bardağı taşırdı. Verilen ve verilmeyen penaltıların, elle oynamaların bir türlü görülememesinin artık hata boyutunu aştığını belirten Sarı-Kırmızılılar, "Bu bir kıyıma dönüştü" diye konuştular. Hiç kimseden pozisyonları Galatasaray lehine yorumlamasını istemediklerini, sadece adaletli olmalarını ve doğrusu neyse onu yapmalarını istediklerini belirten Sarı-Kırmızılılar “organize düdükler” olarak niteledikleri bu hataların takımın şampiyonluğunu engelleyemeyeceğini sözlerine eklediler.

GÜRSOY’UN ÖFKESİ
Galatasaray'ın son dakika golleriyle de olsa Kayseri Erciyesspor'u 4-2 yenerek devam etmesinin olayların büyümesini engellediğine dikkat çeken Sarı-Kırmızılı kulübün İkinci Başkanı Ergun Gürsoy, "Hakem yürekli olmalı, 'Bu penaltıyı verirsem beni idama mı götürürler' diye düşünmemeli" sözleriyle tepkisini dile getirdi. Başkan Özhan Canaydın da bugüne kadar centilmenlik gösterdiklerini belirterek, "Artık yeter. Sesimizi bu tür hatalarda artık yükseltecek, susmayacağız” dedi.

İŞTE HAKEM HATALARI
Ç.RİZE-F.BAHÇE (1-2): Rize 1-0 önde iken Nobre elle topu indirip galibiyetin fitilini ateşledi.

KONYA-F.BAHÇE (2-4): Konya 2-0 galipken 71. dakikada Anelka eliyle golü atınca Konya dağıldı Fener güldü.

F.BAHÇE-G.ANTEP (1-0): Maçın 3. uzatma dakikasında Alex nizami olmayan penaltıyla galibiyeti getirdi.

F.BAHÇE-TRABZON (2-2): Appiah Fatih’i düşürdü, Metin Tokat penaltıyı vermedi. Maç berabere bitti.

SAMSUN-F.BAHÇE (0-5): Nobre’nin kendini yere bırakmasına penaltı verildi, Kerem atıldı, Samsun dağıldı.

Cimbom'un canı yandı
Mutlak penaltıları verilmeyen G.Saray, Denizlispor ve Malatya maçlarını berabere bitirdi, Gençlerbirliği maçını ise kaybetti.