BIST 9.710
DOLAR 32,53
EURO 34,80
ALTIN 2.425,36
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Çift SIM'li HTC One için Android sürümü

Android yeni sürümü uluslararası versiyon içinse güncellemenin dağıtımına her an başlanabilir.

Abone ol

HTC One için Android 4.2.2 güncellemesi final aşamasında geçtiğimiz haftalarda iki defa sızdırılmış ve özellikle ortaya çıkan son yazılımın oldukça stabil olduğu kullanıcı yorumlarından anlaşılmıştı.

Dünya genelinde milyonlarca HTC One kullanıcı Android’in mevcut en güncel sürümünü sabırsızlıkla beklerken, Çin’e ve Rusya'ya özel üretilen çift SIM kartlı HTC One için Android 4.2.2 güncellemesinin ise resmen başladığı rapor edildi. 175MB boyutunda olan güncellemenin kısa süre içerisinde uluslararası sürüm için de yayınlanması bekleniyor.

GTA 5'ten yeni görüntüler

Şirkete yakınlığı ile bilinen LlabTooFeR adlı Twitter kullanıcı dağıtımın önümüzdeki hafta başlayacağını duyurdu.

android.20130701095012.jpg

Güncelleme kapsamında sunulan yeniliklere değinecek olursak; telefonda ara ara oluşan ısınma probleminin ortadan kalkarken, yeni bir çekirdeğin (kernel) yazılım içerisinde yer aldığı belirtildi. Bunun yanı sıra Ultrapiksel kameranın düşük ışık çekim performansında artış sağlanırken, telefonun genel anlamda bir önceki sürüme nazaran daha derli toplu bir kullanıcı deneyimi sunduğu ifade ediliyor. Yüzdeli batarya görünümü, Daydream ekran koruyucu, canlı ana ekran Blinkfeed’in Instagram ile entegasyonu , hızlı ayarlar menüsü ve Home butonuna uzun basıldığında menü tuşu vazifesi görmesi sayabileceğimiz diğer yenilikler arasında yer alıyor.

Kaynak: teknolojioku.com