BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Okmeydanı’nda halk otobüsü yaktılar

Okmeydanı’nda yüzü maskeli bir grup, içinde yolcuların bulunduğu özel bir halk otobüsüne molotof kokteylleri ve taşlarla saldırdı. Olayda öl...

Abone ol

Okmeydanı’nda yüzü maskeli bir grup, içinde yolcuların bulunduğu özel bir halk otobüsüne molotof kokteylleri ve taşlarla saldırdı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, saldırganlar kayıplara karıştı.
Edinilen bilgiye göre, Darülaceze Caddesi üzerinde seyir halinde bulunan Eyüp-Şişli seferini yapan Özel Halk otobüsü durağa yanaşacağı sırada, maskeli bir grubun saldırısına uğradı. İçerisinde çok sayıda yolcu bulunan otobüse taşlarla ve Molotof kokteyli atarak saldıran şahıslar, daha sonra olay yerinden uzaklaştı. Saldırının ardından otobüste maddi hasar meydana geldi. Şans eseri olayda yaralanan olmazken, polis Okmeydanı’nda çok sayıda ekip sevk etti.
Saldırıya uğrayan otobüsün şoförü Sefa Bağbur, "İçeride yolcular vardı. Bu sırada ellerinde taş ve molotof olan yüzleri maskeli 15 kişi saldırıya geçti. Geri geri kaçmasam can kaybı bile yaşanırdı. Bunu yapanlar insan olamaz" dedi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, kaçan saldırganları yakalamak için çevrede çalışma başlattı.
(İHA)