BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP'yi eleştiren Baykal'ın yalnızlığı!

CNN Türk'te katıldığı programda hükümetin PYD konusundaki politikasına destek veren ve CHP yönetimi eleştiren Deniz Baykal, TBMM'de tek başına oturması dikkat çekti.

Abone ol

Hafta başında CHP Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile ilgili açıklamalar yapan CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın Meclis'te yalnız başına oturması dikkat çekti.

Pazartesi günü CNN Türk’te yayınlanan Tarafsız Bölge programında yaptığı açıklamada partisinin yönetimini eleştiren CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuştuğu grup toplantısına katılmadı.

İlerleyen saatlerde TBMM Genel Kurulu’na gelen Baykal’ın, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın Suriye'nin kuzeyindeki YPG mevzilerine yönelik top atışlarıyla ilgili konuşması boyunca yalnız oturduğu görüldü.CHP’li vekillerle konuşmadığı görülen Baykal, Tarafsız Bölge'de yaptığı açıklamada “Kemal Bey partimize bir sürü iyi şey kazandırdı. Ama şimdi kritik bir döneme giriyoruz, bu yapıyla bu süreci götürmemizin geride kalması gerektiği kanısındayım.” sözleriyle CHP’nin Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile devam etmemesi gerektiğini ifade etmişti."