BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP'li vekil canlıda fena yakalandı!

Çetin Soysal canlı yayında 'şehit haberleriyle eriyip kilo verdiğini' anlatırken mikrofon herşeyi ortaya döktü...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM - Gazeteci-yazar Hadi Özışık'ın Best FM'de hazırlayıp sunduğu 'Konuşan Türkiye'ye telefon bağlantısıyla katılan CHP İstanbul Milletvekili Çetin Soysal tam 'eridim bittim' diyordu ama mikrofon bir başka gerçekliği tüm çıplaklığıyla ortaya serdi...

MİKROFONA FENA YAKALANDI!


Memleketin hali yüzünden eridiğini anlatan Çetin Soysal'ın telefonda konuşurken çıkardığı garip sesler vekili fena ele verdi. Konuşurken bisküvi yediği anlaşılan Çetin Soysal, Hadi Özışık'ın nazik uyarısına rağmen bildiğini okumaya devam etti. Özışık bunun üzerine "Peki o zaman sayın Soysal siz bisküvi yeyin biz işimize bakalım" dedi.

MİLLET ONU MUMA ÇEVİRMİŞ...

Yaptığı diyetle 40 kilo veren Çetin Soysal diyetin formülünü açıklamak yerine hem popülist bir yaklaşım sergiledi hem de kendisini dinleyen milyonlarla dalgasını geçti. Soysal, Özışık'ın 'Bu kiloları nasıl verdiniz?'sorusunu "Memleketin hali, işçilerin durumu, artan terör olayları ve grizu patlaması beni muma çevirdi" diye yanıtladı.

ASİL CAN DERDİNDE VEKİL İSE!

Televizyon ekranlarında yürekleri yaralayan şehit törenlerinin iç parçalayıcı görüntüleri karşısında mum gibi eridiğini belirterek 40 kilo verdiğini söyleyen Çetin Soysal'ın bu sözleri siyaset tarihimizde damgasını vuracağa benziyor.

DİNLEYİCİLERDEN TEPKİ SELİ

Programın sonunda Best FM'i arayan dinleyiciler CHP'li milletvekiline tepkisini göstererek, "Bu vekil bizle dalga mı geçiyor? Hem canlı yayında bisküvi yiyor hem milletin meseleleri ile eridiğini söylüyor hem de milletle dalgasını geçiyor" diye konuştu.