BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.435,51
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP’li Haluk Pekşen'in İstanbul Havalimanıyla ilgili paylaşımı olay oldu

CHP eski Trabzon milletvekili Haluk Pekşen, 2020 yılında 23,4 milyon yolcu ile Avrupa'nın zirvesinde yer alan İstanbul Havalimanı’nı, iktidara gelmeleri halinde Kargo Havalimanına dönüştüreceklerini söyledi.

Abone ol

Tam olarak aktif hale geldiğinde Avrupa'nın en büyük havalimanı olacak olan İstanbul Havalimanı ile ilgili bir paylaşımda bulunan CHP’li eski vekil Haluk Pekşen, iktidara gelmeleri halinde havalimanının kargo taşımacılığı için kullanılması için dönüştürüleceğini söyledi.

Kargo havalimanı olacak sözü

Pekşen'e eleştiri yağdı

Pekşen'in bu paylaşımına çok sayıda yorum geldi. Pekşen'i destekleyenler olduğu gibi vizyonsuzlukla eleştirildi. Tribünlere oynamakla nitelenen Pekşen için "Gene gereksiz işler peşindesiniz sayın vekil. Külliye yıkarak Havalanı adı değisme vaadleriyle zor iktidar olunur.." ifadeleri kullanıldı.

"Yapılani degil yeni projeleri anlatın"

Yine bir başka yorumda Pekşen için "Yapılani bozmak yıkmak yerine baska çözümler bulmalısınız. Ülkeye yeni deyimler kazandırdınız "CHP muhaleveti" gibi... Yapilani degil yeni projeleri adaleti halkın huzurunu anlatın. Tabi yapabilirseniz." yorumu geldi.

"Sittin sene gelemezsiniz"

Başka bir kullanıcı da Pekşen'in paylaşımının altına "Sittin sene gelemezsiniz Allah fırsat vermesin size inşaAllah" diye diye yazdı.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Babasının 460 bin TL ödeyip hediye ettiği sıfır otomobili ekspertize soktu büyük şok yaşadı
Foto Galeri Babasının 460 bin TL ödeyip hediye ettiği sıfır otomobili ekspertize soktu büyük şok yaşadı Galeriye Gözat