BIST 9.693
DOLAR 32,51
EURO 34,76
ALTIN 2.494,16
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP'li belediyeden AK Parti'ye jest!

CHP'li Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, kendisininden önceki AK Partili belediye başkanının kente heykelini dikecek

Abone ol

CHP'li Tekirdağ Belediyesi, bir dönem önce belediye başkanlığı yapan AK Partili Ahmet Aygün'ün heykelini yaptırarak şehirdeki bir parka dikecek.

Aldığı meclis kararı ile 'Ahde Vefa Projesi' projesi kapsamında 1879 yılından itibaren şehirde görev yapmış belediye başkanlarının heykellerini paklara dikeceklerini kaydeden CHP'li Belediye Başkanı Adem Dalgıç, bu zamana kadar 4 heykelin yapılarak dikildiğini yakın dönemde de görev yapmış belediye başkanlarının heykellerini de dikeceklerini söyledi. Gazetecilerin 'Bir dönem önceki AK Partili başkanın heykelini de dikecek misiniz?' sorusuna Başkan Dalgıç, "Evet dikeceğiz. Bu şehre hizmet edenlerin heykelini dikeceğiz." dedi.

CHP'li belediye tarafından heykelinin dikilmesi konusunda konuşmaktan kaçınan AK Partili Eski Belediye Başkanı Ahmet Aygün, "Meclisimizin kararı. Saygı duyarım. Ben bu konuda yorum yapmayayım. Heykel olayını doğru bulmuyorum. Benim yorumlarım başka tarafa çekilmesin. Her tarafa heykellerin dikilmesine sıcak bakmıyorum. Yanlış anlaşılmak istemem." dedi.