BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Bu illerde okullar bugün de tatil

Yoğun kar yağışı nedeniyle bu illerde eğitime ara verildi.

Abone ol

Türkiye Sibirya kışının altında kaldı. Bir çok ilde ulaşım durdu, eğitim aksadı. Kar yağışı sürünce yeni tatil kakrarları geldi.

İşte okulların tatil edildiği il ve ilçeler...

VAN - ZONGULDAK - BARTIN - KARABÜK

Etkili kar yağışı nedeniyle Van merkez ve ilçelerinde, Zonguldak merkezle Ereğli, Alaplı, Gökçebey, Çaycuma ve Devrek ilçelerinde, Bartın'da, Karabük'te de yarın okullarda eğitime bir gün süreyle ara verildiği belirtildi.

ELAZIĞ

Elazığ il merkezi ile Arıcak, Ağın ve Keban hariç diğer ilçelerde bulunan ilk ve orta dereceli okullarda eğitime verilen aranın 1 gün uzatıldığı bildirildi.

BOLU

Bolu'da da eğitime verilen araya yarın da devam edilirken, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamileler ile sağlık kurulu raporuyla belgelendirilmiş kronik hastalığı olan personelin yarın ve 11 Ocak'ta idari izinli sayılacağı belirtildi.

DÜZCE

Düzce'de de benzer şekilde yarın ve cuma günü eğitim yapılamayacak.

HAKKARİ

Hakkari'de kar yağışı nedeniyle eğitime 2 gün ara verildi.

KİLİS

Kilis'te de elverişsiz hava koşulları nedeniyle yarın eğitime ara verildi. Ayrıca valilikten yapılan açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarında görevli hamile ve engelli kamu personelinin de yarın izinli sayılacağı kaydedildi.

ORDU

Ordu'nun Akkuş, Aybastı, Çamaş, Çaybaşı, Gölköy, Kabataş, Kabadüz, Korgan, Kumru, Ulubey, Gürgentepe ve Mesudiye ilçelerinde yarın ve Cuma günü eğitime ara verildi.

BİTLİS

Bitlis'te yatılı ilköğretim bölge okulları dışında, Bitlis merkez ile Tatvan, Hizan ve Güroymak ilçelerinde 2 gün, Ahlat, Mutki ve Adilcevaz ilçelerinde ise 1 gün eğitime ara verildi.

MARDİN - SİİRT - BİNGÖL

Kar yağışının etkili olduğu Mardin, Siirt ve Bingöl'de de yarın için eğitime ara verildi. Mardin ve Siirt'te kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personel idari izinli sayılacak.

TRABZON - GÜMÜŞHANE - RİZE

Trabzon'un bazı ilçe, belde ve köyleri, Gümüşhane'nin Kürtün ve Rize'nin İkizdere ilçesi ile merkeze bağlı 14 köyde yarın eğitime ara verilecek.