BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

CHP'den Hakan Albayrak'a tepki!

Reyhanlı'da yaşanan elim olay sonrası bomba iddalarla gündeme gelen gazeteci Hakan Albayrak'a cevap gecikmedi.

Abone ol

NESRİN YILMAZ/İNTERNETHABER-ANKARA- Reyhanlı'da resmi rakamlara göre 51 kişinin hayatını kaybettiği eşzamanlı patlamalardan sonra olay yerine giden gazeteci Hakan Albayrak çarpıcı iddialarda bulundu.

"Bombalı saldırıda öldüğü söylenen kişilerin birçoğunun linç edilerek öldürüldüğü" anlatan Albayrak, "Bombalı saldırıdan hemen sonra Suriyeliler kafaları ezilerek öldürüldü, doktorlar otopside bunu saklamaya zorlandı" dedi.

Bu iddiaların "zırva" olmaktan öte gitmeyeceğini söyleyen CHP Hatay milletvekili Mevlüt Dudu Hakan Albayrak'a tepki gösterdi.

İNSANLARIN ACILARIYLA DALGA GEÇMESİNLER

"Kim öldürülmüş kafası ezilerek, bir isim var mı, böyle bir tespit var mı, neye dayanarak bunu söylüyor.  Ciddiye alınacak sözler değil bunlar. Hiçbir şekilde ciddiye almıyorum, artık bu işi komedi boyutuna getirmeye başladılar ama ne yaparlarsa yapsınlar Reyhanlı olayını bu halka unutturamayacaklar. Bu, Cumhuriyet tarihinin en kanlı terör saldırısı, bunca insan öldü. Bu insanların acılarıyla dalga geçmeye kimsenin hakkı yok. Böyle zırvalara hiçbir şekilde itibar etmiyoruz.


Reyhanlı izlenimleri tüyler ürpertti

A Haber'de konuşan Hakan Albayrak, Reyhanlı'daki gözlemlerini ve duyumlarını paylaştı. Albayrak'ın iddiaları tüyler ürpertti... (Devamı...)

41124.jpg