BIST 10.215
DOLAR 32,35
EURO 34,85
ALTIN 2.381,71
HABER /  MAGAZİN

Çevreci Tarkan'ın doğa ayıbı!

Doğa savaşçılı Tarkan, Beykoz Ömerli'deki çiftliğinde ağaç katliamı yaptığı, atık suları ise dereye döktüğü ortaya çıkması şaşkınlık yarattı.

Abone ol

Doğa savaşçısı olarak bilinen Megastar Tarkan'ın Ömerli'deki çiftliğinde ağaç katliamı yapıldığı ve atık suların Riva deresine döküldüğü ortaya çıktı.

Şarkılarıyla olduğu kadar çevreye verdiği destekle de hayranlık kazanan Tarkan, şaşırttı! Doğa sevgisi nedeniyle uzun süredir Ömerli'deki bir çiftlik evinde yaşayan Megastar, köylülerin tepkisini çekti. Köylüler, ünlü şarkıcının bahçesindeki ve dere kenarındaki ağaçları kestirdiğini iddia etti.

'KURU' SAVUNMASI

Köylülerin ihbarı üzerine soluğu Ömerli'ye giden Sabah Gazetesi muhabirleri, bahçıvanları Tarkan'ın bahçesindeki ağaçları keserken görüntüledi. Görevliler, "Ağaçları kuru olduğu için kestik" dedi. Megastar'ın evinin bulunduğu bölgedeki asıl şaşırtan detay; Tarkan'ın evinden gelen atık su borusunun Riva deresine dökülmesiydi.

HES SAVAŞINI UNUTTU!
Bahçesindeki ağaçları kestirip foseptiğini dereye bağlatan Tarkan, Doğu Karadeniz'de yapılacak hidroelektrik santrallere savaş açmıştı. Megastar, kampanyası için "Ağaçlar kesilmesin, dereler kurumasın" sloganını kullanmıştı.