BIST 10.277
DOLAR 32,29
EURO 34,70
ALTIN 2.380,50
HABER /  GÜNCEL

Yiğit Bulut hakkında çarpıcı iddia!

Eğer bu iddia doğruysa siyaset de medya kulisleri de çok hareketlenecek...

Abone ol

Twitter'da, ünlü sunucu Bahar Feyzan'ın yazdığı bir iddia siyaset ve medya kulislerini hareketlendiriyor. Feyzan'ın sağlam bir kaynağa dayandırdığı iddiaya göre  Habertürk Tv Genel Yayın Yönetmeni Yiğit Bulut seçimlerde milletvekili adayı olacak. Bulut'un seçimlere AK Parti'den katılacağını öne süre ünlü spiker Bahar Feyzan, Bulut'un, Başbakan Erdoğan'dan Irak ziyareti esnasında söz aldığını öne sürdü.

Yiğit Bulut hakkında bir diğer iddianın sahibi ise Lütfü Türkan. Türkkan'ın Twitter'dan duyurduğuna göre, Yiğit Bulut 2007 seçimlerinde CHP ve MHP'den aday olmak için kulis yapıyordu. 

ÇOK ELEŞTİRİLMİŞTİ

Başbakan'ın referandum süreci öncesi düzenlediği toplantıda gazete ve internet sitelerine 'sansür kurulu' öneren Yiğit Bulut, ardından Başbakan Erdoğan'ı Habertürk TV'de iki defa üst üste yayına çıkmış; sorduğu sorular ve sonrasında kendisini eleştirenlere yönelik yaptığı yorumlarla büyük tepki çekmişti.

Bulut'un bu tavrı 'ilk seçimde AK Parti'den milletvekili olur' esprilerine neden olmuştu.

İŞTE BAHAR FEYZAN'IN O TWİTTLERİ

- Yiğit Bulut Ak Parti'den Milletvekili adayı oluyor. Irak ziyareti esnasında Başbakan'dan soz almış. Dogru bilgidir. Alıntıyı yapacak arkadaşlar kaynağı unutmayın...

- Arkadaslar resmen 11 Nisan'a kadar basvurulabiliyor. Yani Yiğit Bulut heralde İstanbul'dan aday olur bilemiyorum. 

- Başvurusunu resmen yapmış yalanlasa ne yazar! Evraklarını cikartmak zor değil arkadaslar.

- Soranlara evet başbakan ok vermiş İrak'da.. Ama Akparti icinde 'ne ısı var burada' diye karsı çıkanlar da çok!

İDDİA DOĞRU MU

Twitter'da bir anda tartışılmaya başlayan iddiaya, Ece Vahapoğlu'ndan ilginç bir yanıt geldi.

Ece Vahapoglu, Bahar Feyzan'a önce "dogru degilmis cnm" dedi ve ardından da şu twiti attı:

"Yigit Bulut'un Ak Parti'den milletvekili adayi olacagi yazilmisti; kendisine sordum, 'hayir olmadim' dedi..."

Feyzan'ın yanıt da gecikmedi:

"çok selam söyle kaynak sağlam canım."

HEM CHP HEM DE MHP 

Yiğit Bulut'la ilgili çarpıcı bir diğer iddianın sahibi ise MHP MYK üyesi Lütfü Türkkan...

Bulut'un AK Parti'den vekil adayı olacağı bilgileriyle ilgili Twitter'dan geçmiş bir anısını paylaşan Türkkan, Yiğit Bulut'a da resti çekti. İşte Türkkan'ın kaleminden Yiğit Bulut'un "vekil olma yolunda her yol mübah" dedirtecek o sözleri...

"Yer Ankara Trilye Balık Lokantası... Masada ben (Lütfü Türkkan) ve Enis Berberoğlu ve jöleli... Tarih 2007 Nisan'ı. Jöleli bize 'Benim CHP'den aday olmam sorun olmaz. Enis bey, benim için Deniz Bey'le (Deniz Baykal) görüşür. Siz de (Lütfü Türkkan için) MHP'den aday olmam için genel başkanla konuşsanız!' dedi. O kadar şaşırdım ki, 'iki partiden birden mi?' dedim. Evet, 'Hangisi daha iyi sıradan koyarsa oradan' dedi. 

YALANLAYAMAZ!

Böyle bir adam televizyonda siyasete, siyasetçilere, Başbakan'a ayar veriyor. Yalanlamaya kalkarsa ben de Enis de hayattayız. 2007 seçimleri döneminde ben de Enis de bu adamın akıl sağlığından şüphe etmeye başlamıştık. Tüm mukaddes değerlerin üzerine and olsun ki bunlar gerçek."

Lütfü Türkkan'ın Twitter'daki mesajı üzerine yapılan yorumlar ise bir hayli ilginç... Yorumculardan biri Yiğit Bulut'u Nihat Doğan'a benzeterek, "Adam Nihat Doğan'ın televizyon versiyonu" diye yazdı. Bir diğer yorumcu ise benzetmeyi Kamer Genç üzerinden yaptı ve "Kamer Genç neyse bu da o..." dedi.