BIST 10.046
DOLAR 32,43
EURO 34,62
ALTIN 2.384,20
HABER /  GÜNCEL

Çevreci güzele özel tasarım kolya

Ünlü top model Irina Shayk için dünyaca ünlü mücevher markası Roberto Bravo özel bir tasarım hazırladı. <br/>Dosso Dossi Fashion Show kapsam...

Abone ol

Ünlü top model Irina Shayk için dünyaca ünlü mücevher markası Roberto Bravo özel bir tasarım hazırladı.
Dosso Dossi Fashion Show kapsamında Türkiye’yi ziyaret edecek olan top model Irina Shayk için dünyaca ünlü mücevher markası Roberto Bravo çok özel bir tasarıma imza attı. Güney Denizi incisi, renkli safir, pırlanta, özel kesim yeşim taşları ve özel renklendirme teknikleri kullanılarak tasarlanan Global Warming kolyesinin değeri sır gibi saklanıyor. Antalya’da 5-11 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek Türkiye’nin uluslararası alandaki en büyük moda organizasyonu Dosso Dossi Fashion Show kapsamında gerçekleşecek Roberto Bravo defilesinde, dünyaca ünlü Rus model Irina Shayk kendisi için özel tasarlanan kolyeyle podyuma çıkacak. Shayk, 6 Haziran’da baş manken olarak çıkacağı defilede ünlü mücevher markası Roberto Bravo’nun küresel ısınmaya dikkat çekmek için tasarladığı Global Warming koleksiyonundan özel bir kolyeyi sergileyecek. Değeri sır gibi saklanan altın kolyede, Güney Denizi incisi, renkli safir, pırlanta ve özel kesim yeşim taşları kullanıldı.
Çevre ve doğal hayat konusundaki hassasiyeti bilinen Irina Shayk için Roberto Bravo, 2007 yılında piyasaya sürdüğü Global Warming Koleksiyonu’na yeni bir kolye ekledi. Doğadan ilham alarak sıra dışı tasarımlara imza atan Roberto Bravo, ocak ayında yapılan Dosso Dossi Fashion Show’da da Miranda Kerr’in taktığı üç milyon dolar değerindeki seti tasarlamıştı.
(İHA)