BIST 9.886
DOLAR 32,47
EURO 34,85
ALTIN 2.449,23
HABER /  POLİTİKA

Cemal Enginyurt’tan AK Partili Tamer’e 'asgari ücret' yanıtı: Ay’a erken gittin

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer’in, "Cep telefonlarını 6 ayda bir değiştiriyorlar. Arabalarını yılda bir belki de ikinci yılda değiştiriyorlar. Artık asgari ücretlimizin evinin önünde arabası mevcut" sözlerine "Ay’a erken gittin" diyerek tepki gösterdi.

Abone ol

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, katıldığı televizyon programında asgari ücrete yönelik yapılan eleştirilere yanıt verirken, "Bugün bakıyoruz, eleştiren insanlar cep telefonlarını 6 ayda bir değiştiriyorlar. Arabalarını yılda belki de ikinci yılda değiştiriyorlar. Artık asgari ücretlimizin evinin  önünde arabası mevcut" demişti.

Demokrat Partili Vekil Cemal Enginyurt, AK Partili Tamer'in bu sözlerine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

"Anlaşıldı vekil efendi! Ay’a erken gittin. Yazık yazık"

Enginyurt, açıklamasında şunları kaydetti: AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer; ‘Bugün bakıyoruz, eleştiren insanlar cep telefonlarını 6 ayda bir değiştiriyorlar. Arabalarını yılda bir değiştiriyorlar. Artık asgari ücretlimizin evinin önünde arabası mevcut’ demiş. Anlaşıldı vekil efendi! Ay’a erken gittin. Yazık yazık.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Altında rüzgar tersine döndü! Neden yükseliyor? Uzmanlar açıkladı
Foto Galeri Altında rüzgar tersine döndü! Neden yükseliyor? Uzmanlar açıkladı Galeriye Gözat