BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  POLİTİKA

Cem Uzanın kara kutusu konuştu

Genç Parti'nin kurucusu ve eski Genel Başkan Yardımcısı Ufuk İlkiz, Cem Uzan'lı dönemi anlattı..

Abone ol

"Biz eski iki başbakana bavul dolusu para verdik." Gündeme bomba gibi düşen bu sözler Genç Parti Genel Başkan Yardımcısı Ufuk İlkiz'e ait..

Ufuk İlkiz işlerini halletmek için Uzan ile birlikte iki eski başbakana valiz dolusu para verdiklerini söyledi.

İlkiz bu iddiaları, çoğunlukla Demokrat Partililerin katıldığı Florya'da bir kahvaltı sohbetinde dile getirdi. Kahvaltıya katılanlardan Eski DYP Genel Sekreteri Tevfik Diker, İlkiz'in sözlerini köşesine taşıdı.

İlkiz'in iddiaları bununla da sınırlı değil. İlkiz Ak Parti iktidarını ortadan kaldırmak için projeler hazırlandığını ve bu projelerin dönemin Genelkurmay Başkanları'na bile verildiğini söylüyor.

AK PARTİ İKTİDARINI DEVİRECEK PROJELER

"AK Parti iktidarını devirecek çok önemli bir projeyi ve bilgiyi eski iki Genelkurmay başkanına ve TSK'nın üst noktalarına anlattım. Onlarla yemek yedim. Beni koruyun ve arkamda durun dedim."

Bu iddiaları dile getiren Genç Parti eski genel başkan yardımcısı, bu projelerden o dönemde bazı AK Parti kurmaylarının da haberdar olduğunu öne sürüyor: "Ne ilginçtir iktidarda da geçmiş ile ilgili bildiklerimi soran da olmadı."

KİM BU İKİ BAŞBAKAN VE GENELKURMAY BAŞKANI?

Şimdi herkes, valiz dolusu parayı alan iki başbakan ve İlkiz'in görüştüğü Genelkurmay Başkanları'nın kimler olduğunu merak ediyor.