BIST 9.680
DOLAR 32,54
EURO 34,97
ALTIN 2.426,77
HABER /  MAGAZİN

Cem Özer hastanelik oldu

Film çekimi hazırlıkları sırasında rahatsızlanan Cem Özer, hastanede...

Abone ol

Çanakkale'nin Bozcaada İlçesi'nde, film çekimi hazırlıkları sırasında rahatsızlanan Cem Özer, hastaneye kaldırıldı. Özer'in beyin damarlarında daralma olduğu tespit edildi.

Abdullah Oğuz'un yönetmenliğini yaptığı `Sıcak' adlı filmin sualtı çekimlerinin hazırlığı için, dün öğle saatlerinde Bozcaada'nın Akvaryum Mevkii'nde rol arkadaşı Ebru Akel ile birlikte, Burçak Dalış Okulu'nun eğitmenleri gözetiminde tüple 12 metreye dalan Cem Özer, dışarı çıktıktan yaklaşık yarım saat sonra rahatsızlandı. Ellerinde, ayaklarında uyuşma ve halsizlik şikayetiyle, ambulansla Bozcaada Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve vurgun yediğini iddia eden Özer, tedaviye alındı. Ancak, Özer'in vurgun yediğine ilişkin herhangi bir bulguya rastlanmadı.

Taburcu edilen ve akşam saatlerinde Bozcaada'da film setindeki arkadaşları ile birlikte yemek yiyen Özer, bugün saat 10.00 sıralarında tekrar rahatsızlandı. Özer, aynı şikayetlerle bu kez önce feribotla Ezine'nin Geyikli Beldesi'ne, oradan da ambulansla Çanakkale Devlet Hastanesi'ne götürülüp tedaviye alındı. Tomografisi ve MR'ı çekilen Cem Özer'in beyin damarlarında daralma olduğu, buna bağlı olarak da kan dolaşımı bozukluğuna rastlandığı bildirildi. Film ekibi ve rol arkadaşı Ebru Akel, Özer'in yanından bir an olsun ayrılmadı. 12 Eylül'den bu yana Çanakkale'de bulunan tecrübeli aktörün, sağlık durumunun iyi olduğu ve İstanbul'a sevk edileceği kaydedildi.