BIST 9.066
DOLAR 32,38
EURO 34,97
ALTIN 2.325,77
HABER /  SEÇİM

Cebrail parti kursa bile desteklemem

Başbakan Erdoğan'ın gündeminde 17 Aralık süreci, hedefinde ise Türkiye'yi karıştırmakla suçladığı Fethullah Gülen vardı.

Abone ol

Başbakan Erdoğan, 1995 yılında gazeteci Savaş Ay'a "Cebrail parti kursa bile desteklemem" diyen Fethullah Gülen'e yüklendi.

Cebrail parti kursa, desteklemem diyen zatın, şu anda bütün gücüyle CHP'yi desteklediğini söyleyen Erdoğan, paralel yapının son planını açıkladı:

"Neymiş, 30 Mart seçimlerinde AK Parti yüzde 35'in altına düşecek, nisanda da yeni hükümet kurulacak. Aç tavuk kendini darı ambarında sanır. İnşallah milletin 30 Mart'ta bunlara gereken dersi verecek."

"Daha önce açıklamıştım ya; bunların inine gireceğiz, inine ve bunları çıkaracağız oralardan." diyen Erdoğan, paralel devletin hesabının çok ağır olacağını açıkladı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kırklareli Cumhuriyet meydanında partisinin düzenlediği mitingde halka hitap etti. İşte o konuşmadan satır başları:

5 KOYUNU KAYBEDER GELİRLER

"Şimdi CHP’nin genel başkanı yolsuzluk kasetleriyle ayakta kalmaya çalışıyor. Sizin geçmişiniz kirli. EY Genel Müdür, biz senin SSK Genel Müdürlüğünü biliyoruz. Buna 5 tane koyun teslim etmez, kaybeder gelir. Bunlar iftira etmekle ayakta kalacaklarını sanırlar.

BUNLARIN DİKİLİ AĞACI OLMAZ

Kırklareli'nde bunların hangi eseri var? Bunların dikili ağacı olmaz. Bunlar ne diyordu biliyor musunuz? 'Biz bulutları bombalayacağız. İstanbul'a su gelecek.' Bombaladılar bir şey gelmedi. 'Yalova'dan tankerlerle su getireceğiz' dediler. Yalova'dan getirdiğin bir tanker su sadece Beşiktaş'a bile yetmez. Biz hamdolsun dağları deldik, İstanbul'un susuzluğunu giderdik. O gün bugün böyle bir sıkıntımız yok.

9 vilayette doğalgaz vardı, şimdi Kırklareli dahil 73 vilayette doğal gaz var. Artık anneler hanımlığını yaşamaya başladı. Modern dünya neyse Türkiye onu yaşamaya başladı. Bunlar benim milletime bunu çok gördüler. Sağlıkta, hayatta yaşamda çok gördüler, gazeteler maske dağıtıyordu. Hatırlayın o günleri. Niye? Hava kirliliğinden dolayı. Şimdi böyle bir şey kaldı mı? Bitti o işler. Niye ? Modern yaşamın yolu, AK Parti iktidarından geçer de onun için.

kirk.jpg

BOYUNUN POSUNUN ÖLÇÜSÜNÜ ALACAKSIN

Bu CHP’de aklı evveller de var kalkmışlar kim verdiyse bu aklı, yine Pensilvanya’dan mı geldi bilemiyorum kalktılar resmi aysa yayınlanmadan AYM’ye başvurdular, AYM reddetti. HSYK’da da buna benzer yola başvurdular. Bu kez de verdikleri dilekçe eksik. AYM onu da iade etti.

Bu işlerin yolu milleten geçer. Bunların işi gücü Anayasa mahkemesine gitmek. Bu iş millette biter. 29 gün sonra boyunun posunun ölçüsünü alacaksın. Kırklareli bunlara boyunun posunun ölcüsünü vermeye hazır mı?

Muhalefet içeride kurduğu tuzaklarla türkiye'nin enerjisini ilgisini adeta bloke etmeye çalışıyor. Gerilim siyasetine prim vermedik bundan sonra vermeyeceğiz. Bunlara cevap verseydik inanın size hizmet edemezdik.

SÖYLEDİĞİ TEK DOĞRU CÜMLE

CHP’nin genel müdürü şu koltuğa oturalı 4 yılı geçti. 4 yılda söylediği sadece bir doğru cümle var. Yalancıdan başbakan olmaz diyor. Söylediği tek doğru cümle bu. Evet yalancıdan hırsızdan başbakan olmaz. İşte bu nedenle CHP Genel Müdürü Başbakan olamadı ve olamayacak.

Bunların geçmişi yolsuzluk, baskı, zulüm darbe tarihidir. Kendisi kasetle genel başkan oldu. Arkadaşlarım bana meclise getirdiklerinde hemen ulaştırma bakanıma talimat verdim hemen kestirin diye. Kim olursa olsun ne insanidir, ne islamidir. Bunlar yapar mı yapar, Pensilvanya yapar mı yapar.

CHP KUKLA GİBİ OYNATILIYOR

Unutmayın kasetle gelen kasetle gider. Bu böyledir. Milletin oyuyla gelen milletin oyuyla gider. CHP, Pensilvanya’daki o zat tarafından idare ediliyor. Ellerine kasetler gönderiliyor, montaj kasetler. 90 yıllık CHP, Pensilvanya’daki bir zat tarafından kukla gibi oynatılıyor.

CEBRAİL BİLE GELSE

Size bir belgeden bahsedeceğim. 1995'te, geçtiğimiz aylarda kaybettiğimiz değerli gazeteci dostumuz merhum Savaş Ay, Pensilvanya'daki zatla o zaman Türkiye'deyken röportaj yapıyor. O zat ne diyor biliyor musunuz? 'Cebrail bile gelse, Türkiye bir parti kursa, ona bile, onun partisini bile desteklemem' diyor. Neden, siyasetten uzakmış, siyasetle ilgisi yokmuş. Sonra da maalesef bu saygıdan uzak ifadeyi, 40 dereden 40 türlü su getirerek tevil etmeye çalıştılar. 

ALLAH AKIL FİKİR VERSİN, ŞUUR VERSİN

Allah affetsin. Aynen bunların televizyonunda Peygamber efendimizle alakalı olarak Miraç'tan indirilip, kamyonete bindirilme olayı var ya. O ahlaki olmayan, inancımıza tamamen ters, Peygamberimize hakaretle dolu böyle bir yaklaşımı sergileyenler aynen orada da bunu yaptılar. Allah akıl fikir versin, şuur versin.

BUNLARDA SINIR YOK

Bunlarda sınır yok. Gayelerine yönelik her şey mubah. Cebrail parti kursa, desteklemem diyen zat, şu anda bütün gücüyle CHP'yi destekliyor. Şu anda Türkiye'de siyaseti karıştırmanın mücadelesini veriyor. Cebrail parti kursa desteklemem diyecek kadar cüretkar, bu kadar kibirli olan bir zat, şu anda uluslararası odaklarla birlikte Türkiye Cumhuriyeti'nin hükümetini yıpratmaya çalışıyor.

YÜZDE 35'İN ALTINA DÜŞECEK NİSANDA DA YENİ HÜKÜMET KURULACAK

Bunlar var ya tarihler belirlediler, kendilerine göre. Aralıkta iktidarı devirecekler. Hadi olmadı. Plan, ocakta devirecekler. Ocak da tutmadı. Şimdi yeni hedefleri var. Neymiş, 30 Mart seçimlerinde AK Parti yüzde 35'in altına düşecek, nisanda da yeni hükümet kurulacak. Aç tavuk kendini darı ambarında sanır. İnşallah milletin 30 Mart'ta bunlara gereken dersi verecek."

kirklareli.jpg

BUNLARIN İZİNİ SÜRMEYE BAŞLADIK

İşte geçtiğimiz günlerde ortaya çıktı. Sadece bir dava dosyasında 3 bine yakın insanı dinlediler. Kendileri hariç, herkesi dinlemişler. Kardeşlerim, bakanları dinlemişler, milletvekillerini dinlemişler, sanatçıyı dinlemişler, gazetecileri dinlemişler, siyasi partilerin genel merkezlerini dinlemişler, hatta Cumhurbaşkanımızı, beni, Meclis Başkanımızı, Genelkurmay Başkanımızı dinlediler, dinliyorlar ama zamanlamasını, tabi şu anda açıklamıyorlar. Biz şimdi bunların izini sürmeye başladık. Daha önce açıklamıştım ya; bunların inine gireceğiz, inine ve bunları çıkaracağız oralardan. Çıkaracağız. Çünkü bu ülkenin ulusal güvenliğini tehdit edenlere karşı bizim koruma görevimiz var. Siz bize böyle bir görev verdiniz millet olarak. Bu görevi yerine getireceğiz.

KILIÇDAROĞLU MARMARAY'DAN GEÇTİ Mİ?

Şunu bilmenizi istiyorum kardeşlerim; bu darbe girişimi benim şahsıma değil, AK Parti'ye değil, Hükümete değil Türkiye'ye yöneliktir. Bu darbe girişimi, bu ihanet girişimi, doğrudan doğruya milletimi hedef almaktadır, sizleri hedef almaktadır. Merak ediyorum bu CHP’nin genel müdürü Marmaray’dan acaba geçti mi? Şimdi bu 3. Köprüye de karşılar.

Yargı içinde bu paralel örgüt, kendi mensuplarıyla bir yapı oluşturmuş. Emniyet içinde aynı şekilde bir yapı oluşturmuş. Örgütlü biçimde, planlı biçimde yargıyı ve Emniyeti töhmet altında bırakacak işler yaptılar.

HSYK VE İNTERNET YASASI

Biz, HSYK'nın yasasını işte bu paralel yapının baskısından kurtarmak için adalette hem bağımsızlığı hem tarafsızlığı sağlamak için yeniden düzenledik. İnternet yasasını sadece bu dinlemeleri ortadan kaldırabilmek için düzenledik ama CHP, paralel yapının hakim ve savcılarına kol kanat geriyor

PARALEL DEVLETİN HESABI ÇOK AĞIR OLACAK

Devlet içinde devlete asla müsade etmeyiz. Paralel devletin hesabı çok ağır olacak. Herkes görecek.

VAMPİRLER RAHATSIZ

Türkiye'ye bahar geldi bahar. Ama dikkat edin, birileri bu durumdan çok rahatsız. Silah ticareti yapanlar, bundan çok rahatsız. Kan ticareti yapan vampirler, bundan çok rahatsız. Gençlerin kanıyla annelerin gözyaşıyla beslenen vicdansızlar bundan çok rahatsız. Türkiye'nin bu sorunu çözüm yoluna koymasından, çözüme doğru ilerlemesinden, büyümesinden, kalkınmasından birileri çok rahatsız. Unutmayın, meyve veren ağaç taşlanır.

Terör meselesini çözüm yoluna koyduğumuz için bize saldırıyorlar. Kardeşliği yücelttiğimiz için bize saldırıyorlar. Çünkü biz 'Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız' dedik. Bundan rahatsız oluyorlar

erdogan.20140301145016.jpg

ESKİ TÜRKİYE

Eski Türkiye içine kapanacak, burnunun ucunu dahi göremeyecek. Eski Türkiye olursa ekonomi duracak, esnaf kapısına kilit vuracak. Yeni Türkiye'de büyüme devam edecek. Huzur güç kazanacak. 30 Mart'ta inanıyorum ki yeni Türkiye için mührünü AK Parti'ye vurmaya hazır mısınız? 

MOLOTOFLU KOKTEYLİ İLE DOLAŞAN GENÇLİK

Paralel yapının gazeteleri geçen günü bir fotoğraf koymuş. Bunlarda utanma, arlanma yok. Çocuğun bir tanesi tabletini iade etmiş. Bunlarda yalan iftira farz. 675 bin daha geliyor. Ardından 10 milyon tabletin ihalesini yapıyoruz. Öğrenciler kitaplarla değil tabletlerle dolaşacak. Biz molotof kokteyli ile dolaşan gençlik değil kitabıyla kalemiyle dolaşan gençlik istiyoruz.