BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Senin mitinglerin bile yalan, montaj YENİ

MHP lideri, Balıkesir'de düzenlenen mitingde konuştu ve Başbakan ile oğlu Bilal Erdoğan'a yüklendi.

Abone ol

MHP lideri Devlet Bahçeli, Balıkesir'de düzenlenen mitingde konuştu. Bahçeli'nin gündeminde 17 Aralık operasyonunun tahliyeleri ve Başbakan Erdoğan ile oğlunun olduğu ileri sürülen ses kayıtları vardı.

Bahçeli, şu ifadeleri kullandı:

“Türkiye’de kendisine göre bir güç yaratmaya çalışan Recep Tayyip Erdoğan, 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet sorgulamasında hangi tedbiri alırsa alsın, kimi içerden çıkartırsa çıkarsın… Hele hele İranlı bir uşak var, adam 74 gün içinde çıktı. Şimdi İstanbul'da dolaşacak. Bu hak mıdır, bu adalet midir?

YOLSUZLUK AKLANAMAZ

Öyleyse bunu yapan şahsiyetler bu yolsuzluk ve rüşveti aklatmazlarsa, milletin gözünde var ise cezasını verdirtmek yok ise bunlar masumdur demek için adalet ve yargıya engel olmamalı, yollarını açmalı ve gereğini yapmalıdır.

Yolsuzluk ve rüşveti bu toplumda yaşatalım mı yaşatmayalım mı? Eğer yaşatmamaya kararlıysak, bunu demokrasi içinde yapmalıyız. Demokrasi içerisinde bunun yolu seçimdir.

İRAN'DAN GELMİŞ BİR UŞAK VAR

Böyle bir rezillik olmaz bunun sonuda yoktur. AKP uyarılmalı, Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine gelmesi sağlanmalıdır.

İran'dan gelmiş bir uşak bakan ve çocuklarını avucunun içine almış kara para aklıyor ve altın kaçakcılığı yapıyor. Bunlar doğru veya yanlış. Bu operasyonu yapan savcıya saygı duyması gereken bir Başbakan olması gerekirken, savcıyı görevden alıp, polislerin görev yerlerini değiştiriyorlar.

O PARALAR BALIKESİR'E GELSE...

Atv ve Sabah gazetelerini almak için bir iş adamına emir veriyorlar. 630 milyon dolarlık bir havuz oluşturuluyor. O paralar Balıkesir'e gelse burada işsiz kalmaz. 

Şimdi de kalkmş ses kayıtları için montajdır diyor. Sayın Başbakan bunu senin demen yetmez. Bu kadar teknoloji var, üniversiteler var git raporunu al. 

ESAS MONTAJI SEN YAPIYORSUN

Sen kimi kandırıyorsun. Esas montajını sen yapıyorsun. Balıkesir mitingin yalan montaj. Bir kalabalık var, önceki dönem kalabalıklarından ekleme yapıyorsunuz. Senin sesinden montaj oluyorda kalabalıklar da neden montaj olmuyor?

Şimdi de her gün Bilal oğlan çıkıyor. Bilal adında bir oğlu var Allah bağışlasın. Eğer bu ses kayıtları doğruysa gözü doymayan bir Bilal var ortada. Karada ki her şeyi almışlar şimdi gözlerini adalara dikmişler.

AKP artık yolun sonuna gelmiştir. Bu iktidar artık Türkiye'yi yönetemez."