BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.309,80
HABER /  SPOR

Çaykur Rizespor'da Ünal Karaman istifa etti

Çaykur Rizespor'da teknik direktör Ünal Karaman sezonun bitimine iki hafta kala görevinden ayrıldı.

Abone ol

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da teknik direktör Ünal Karaman, istifa etti.

Küme düşme hattında yer alan Çaykur Rizespor, dün akşam oynanan maçta deplasmanda Kasımpaşa'ya 2-0 mağlup olmuştu. Çaykur Rizespor, kalan haftalarda Yeni Malatyaspor ve Fenerbahçe ile oynayacak.

İstifası kabul edildi
Çaykur Rizespor yönetimi, tecrübeli teknik adamın istifasını kabul etti. 32 puanla 16'ncı sırada bulunan Karadeniz ekibinin başında 9 lig maçına çıkan Ünal Karaman, 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 yenilgi alarak 8 puan topladı.

Karaman'a teşekkür edildi
Kulüpten yapılan açıklamada, "Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu’na istifa dilekçesini sunan teknik direktörümüz Ünal Karaman ile karşılıklı yapılan görüşmeler sonrası yollarımızı bugün itibarıyla ayırmış bulunuyoruz. Sayın Ünal Karaman'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol kariyerinde başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Ünal Karaman'dan veda açıklaması
Ünal Karaman, yeşil-mavili kulübe yayımladığı mesajla veda etti. Kendisine destek veren herkese teşekkürlerini ileten Ünal Karaman, “Kulübümüzde 4 Mart 2020 tarihinde başladığımız teknik adam görevlerimizden ayrılma kararı almış bulunmaktayız. Göreve başladığımız andan itibaren sevgisini, desteğini, emeğini esirgemeyen; her fırsatta bunu gösteren, şehir yönetiminin her kademesinde görev ifâ eden kamu görevlilerinden, sokaktaki her bir insanımıza samimi duygularla teşekkür eder, Çaykur Rizespor’a devam eden mücadelesinde başarılar dileriz. Bizi sevenleri de bizim sevdiklerimizi de üzmeyelim, kalın sağlıcakla. Çaykur Rizespor sevenlerine ve kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerini kullandı.