BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Cavcav'ın canını sıka yasa

Meclis'ten geçen şike yasasıyla ilgili tartışmalar İlhan Cavcav'ın canını sıkmışa benziyor. Tecrübeli başkan şunları söyledi..

Abone ol

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Yasa'da yapılması düşünülen değişikliklerle ilgili olarak, ''Bu konudan sıkıldım, bir an önce futbola dönmek istiyorum'' dedi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün açıklamalarını takip ettiğini kaydeden Cavcav, ''Kendisi önceki yasanın daha doğru hazırlanması gerektiğini, ilk uygulamada değişiyorsa bunda bir sorun olabileceğini söylüyor. Son değişikliğin ise şimdi TBMM'de bulunan tüm partilerin katılımıyla gerçekleşeceğini belirtiyor. Ben bu ifadeden olumsuz bir şey anlamıyorum'' diye konuştu.

Daha önceki yasa, daha ilk uygulamada değişebiliyorsa yeni hazırlanmış yasanın da incelenmesi gerektiğini ifade eden Cavcav, şu ifadeleri kullandı:

''Elbette incelenecek. Kulüpler Birliği'nin daha önce yaptığı hatayı TBMM düzeltti. Bu halinde de bir hata varsa düzeltilir. Ben artık bir an evvel futbola dönmek, futbol konuşmak istiyorum. Bu yasayla, olan bitenler yüzünden futbolumuzun içine düştüğü durumdan bir an evvel kurtulmalı.''