BIST 10.899
DOLAR 32,16
EURO 34,97
ALTIN 2.453,53
HABER /  MEDYA

Kim bu Erdoğan'ı tehdit eden aydınlar?

Haberajanda.com yazarlarından Muhteşem Tıraş, bugünkü köşesinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik 'gizli tehditleri' kaleme aldı...

Abone ol

Haberajanda.com yazarlarından Muhteşem Tıraş, "Amiralleri tutuklu bir donanmanın Akdeniz'de böyle bir çatışmanın içinde olacağını düşünmüyorum." sözlerini sık sık tekrar eden Prof. Dr. Ümit Özdağ'ı isim vermeden "iktidarı tehdit etmekle" eleştirdi.

Haberajanda.com yazarlarından Muhteşem Tıraş'ın ilginç tespitlere yer verdiği yazısı özetle şöyle:

"Son zamanlarda konuşmalarının satır aralarında bu vurguyu yapmaya hayli alıştığı gözlemlenen zat, aklı sıra siyasi otoriteyi tehdit etmekte ve çatışma gerektiren bir durumda, askeri birimlerin hükümetin emirlerini yerine getirmemesi gerektiğini imâ ederek kendince bir yerlere mesaj vermektedir. Bu söylem, hukuk önünde "askeri emre itaatsizliğe teşvik etmek" suçu kapsamına girer mi bilmiyorum. Lakin vicdanlarda Divan-ı Harp'lik bir suç olduğu aşikâr.

İsrail Devleti'ni "katil" sıfatıyla anmaktan özenle kaçınan bir başka akademisyen ise, mızrağın çuvala sığmadığını görüp, artık İsrail'i kerhen de olsa "şımarık" olarak nitelemek zorunda kalıyor. Ancak hemen her konuşmasında "Yahudilerin geçmişte maruz kaldıkları zulümler ve soykırımdan dolayı yaşadıkları travmanın devam ettiğini, bu sebeple korunma reflekslerinin aşırıya kaçtığını" dile getirmeyi de unutmuyor.

ABA ALTINDAN SOPA...

Yani "İsrail Terör Devleti"ni, adeta cezai ehliyeti olmayan, zorla katil edilmiş, masum bir psikopat gibi tanımlamaya çalışmakta. Hatta bu zatın İsrail polisinin Telaviv Havaalanı'nda kendisine yaptığı eziyeti bile insanüstü bir hoşgörü penceresinden anlatan konuşmalarına da şahit olmuştuk.

Emekli Marksist ve Liberal karışımı başka bir grup da "İsrail'le ters düşmenin başımıza nasıl çoraplar öreceği"ni imâ ederek, topluma korku salmaya ve hükümete aba altından sopa göstermeye devam etmekte.

KİM BU ABA ALTINDAN SOPA GÖSTEREN AYDINLAR?

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN....