BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Cavcav Fenerlileri kızdıracak

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'dan Fenerliler'i kızdıracak sözler

Abone ol

Yeni sezon hazırlıklarını Nevşehir'de sürdüren Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, ''Uğur Boral, Fenerbahçe'de başarılı olamaz'' dedi.

İlhan Cavcav, düzenlediği basın toplantısında, kendilerinden Fenerbahçe'ye transfer olan Uğur Boral'nın başarılı olabilmesi için Fenerbahçe'nin teknik kadrosuna ve taraftarına kendini sevdirip kabul ettirmesi gerektiğini bildirdi.

Uğur Boral'ın 3 ya da 5 maç sonra ne olacağının veya başarılı olup olmayacağının ortaya çıkacağını belirten Cavcav, şunları söyledi: ''Fenerbahçe'nin taraftarları anında başarı ister. Bilindiği gibi Uğur Boral bizdeyken son yılda adından bahsettirmeye başladı. 4 yıldır bizde oynuyordu. Umarım benim olumsuz yöndeki eleştirilerim Uğur Boral'ı motive eder ve daha fazla çalışmasına vesile olur. Başarılı olmasını isterim. Ancak başarılı olacağına ben inanmıyorum. Başarılı olursa bundan kendisi, Fenerbahçe ve Türk futbolu kazançlı çıkacaktır. Gençlerbirliği'nde devam etseydi, başarıları artarak devam edecekti. Bu kadar genç bir yaşta Fenerbahçe'ye gitmesi, bence kendisi açısından iyi olmadı. Ligler başladıktan 3 ya da 4 hafta sonra hep birlikte göreceğiz. Kendisi hakkındaki olumsuz düşüncelerim yanlış anlaşılmasın. Kendisi Gençlerbirliği'ne hizmet etmiştir. Bizim evladımızdır. Daima iyiliğini isteriz. Ancak dediğim gibi Uğur Boral Fenerbahçe'de başarılı olamaz. Bunu bir spor adamının görüşü olarak kabul etsin. Sözlerimi ciddiye alıp, beni mahçup etmesini isterim.''