BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Çatalca Kibariye ile coştu

Çatalca Belediyesi 11. Erguvan Festivali’nin altıncı akşamında sevilen sanatçı Kibariye Çatalca’da sevenleri ile buluştu.

Abone ol

Yaklaşık iki saat sahnede kalan sanatçı Çatalca’da unutulmaz bir geceye imza attı.

11. Erguvan Festivali’nin altıncı akşamında, Kibariye konseri öncesi binlerce kişi konser alanını saatler öncesinden doldurdu.

Konser öncesi Yurtdışından gelen, Macaristan, Ekvator, Sırbistan, Bulgaristan ekipleri oyunlarını sergiledikten sonra, Kibariye sahne aldı. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Kibariye izleyicileri, hareketli parçalarıyla eğlendirdi. Çatalca Belediyesi 11. Erguvan Festivali’nin altıncı gününde Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Ümit Zileli, CHP İstanbul Milletvekili Nur Serter ve Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı, CHP MYK Üyesi Prof. Dr. Süheyl Batum Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’yı yalnız bırakmayarak festivalin altıncı günü coşkusuna ortak oldular.

Çok büyük insan selinin bulunduğu konserde, Kibariye sık sık izleyicilere teşekkür etti. . Çatalca’da çok sevildiğini belirten Kibariye, burada olmaktan çok mutlu olduğunu ve zaten bu kalabalığın da bunu ifade ettiğini söyledi.

Konser arasında sahneye gelen Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ise sevilen sanatçı Kibariye’ye günün anısına “teşekkür plaketi” verdi. Bu plaketin gerçekten çok güzel bir anı olacağını belirten Kibariye, bu plaket ile birlikte her zaman bu kalabalığı hatırlayacağı söyledi.