BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Carvalhal maçın ardından ne dedi?

Stoke City'e 2-1 mağlup olan Beşiktaş'ta teknik direktör Carlos Carvalhal maçla ilgili değerlendirmelerde bulundu

Abone ol

Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, 2-1 mağlup oldukları Stoke City maçında kendilerinin daha iyi oynadığını belirterek, hakemlerin mücadeleyi kötü yönettiğini açıkladı.

Carvalhal, maç sonrası düzenlediği basın toplantısının başında, Stoke City'yi galibiyetinden dolayı tebrik ederek, ''Ancak, sahadaki en iyi takım kazanmadı'' dedi.

PENALTI KARARI KAFALARI KARIŞTIRDI

Mücadelenin hakemlerini eleştiren Portekizli çalıştırıcı, rakibin kazandığı penaltının şüpheli olduğunu, kendilerine ise penaltının verilmediğini dile getirdi. Hakem kararları konusunda fazla konuşmak istemediğini kaydeden Carvalhal, şunları söyledi: ''Ama bazen konuşmak gerekiyor. Böyle güçlü ve havadan oynayan bir takımı savunduğunuz zaman ya 40 tane faul ya da 40 tane penaltı çalınması lazım. Penaltı kararı konusunda herkesin kafasında soru işareti kaldı. Sahadaki 6 hakem, elle oynanan bir pozisyonu ise görmedi.''

STOKE CİTY'E CAVAP

Carlos Carvalhal, Stoke City kenar yönetimi ile olan diyaloglarının hatırlatılması üzerine ise, ''Stoke City'liler bazı pozisyonlarımızı vakit geçirme olarak değerlendirdi. Ben de onlara beraberlikten memnun olmadığımı söyledim. Bu nedenle maçı durdurmadığımızı belirttim. Mücadeleden ve bazı darbelerden dolayı oyuncuların yüzü kıpkırmızı. Rüştü ve Egemen gerçekten sakatlandıkları için yerde kaldılar. Biz kazanmak istiyorduk.'' ifadelerini kullandı.