BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

CHP'li Batum'u AK Partili yaptılar

Bu ilginç transfer öyküsü Habertürk'te gerçekleşti. İşte sunucunun AK Partili yaptığı CHP'li Batum'un hikayesi

Abone ol

CHP Milletvekili Süheyl Batum, Habertürk'ün sayesinde kısa bir süreliğine de olsa AK Parti'ye transfer oldu. Gün ortası programının sunucusu Didem Arslan Yılmaz, CHP'li Batum'u AK Partili olarak anons edince reklam arasında uyarıldı. İşte bir kaç dakikalığına da olsa gerçekleşen o ilginç transferin öyküsü;

Habertürk'te yayınlanan Gün Ortası programında CHP Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum AK Partili olarak tanıtıldı. Gazeteciler.com'un haberine göre Süheyl Batum'u canlı yayın konuğu olarak alan sunucu Didem Arslan Yılmaz, CHP'nin ağır topunu AK Partili vekil olarak takdim etti.

REKLAM ARASINDA UYARILDI

Yaptığı yanlışın farkında olmayan Yılmaz, reklam arasında uyarılmasının ardından canlı yayında yapmış olduğu hatayı düzeltmeye çalıştı. Yayını açtığında dili sürçtüğünü belirten Yılmaz: "'Az önce yayını açıtığımda size dilim sürçmüş AK Parti milletvekili demişim. Bunu düzeltelim o zaman CHP Milletvekili Süheyl Batum diyelim. Hep AK Parti söyleyince sizi de AK Parti milletvekili yapmışım bunu bir düzelteyim" sözleriyle hatasını telafi etmeye çalıştı.

Bu hatanın farkına kendisinin de varamadığını belirten Süheyl Batum: "Ben de tam algılayamamışım" diyerek konuyu geçiştirdi.

video