BIST 10.725
DOLAR 32,25
EURO 34,97
ALTIN 2.430,30
HABER /  MAGAZİN

İbrahim Tatlıses'ten şok karar!

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses şok bir karar alarak hayranlarını büyük bir üzüntüye düşürdü

Abone ol

Nikah çıkışı Aydemir Akbaş kapıda bekleyen basın mensuplarına açıklamada bulundu: “İbrahim Tatlıses önce Almanya sonra da Amerika’ya gidecek”

Bu aslında herkes için sürpriz oldu. Çünkü, Almanya’dan döndükten sonra artık tedavinin İstanbul’da sona ereceğini düşünüyordu herkes… Ama şimdi durum değişti.

Günlerdir yılbaşına kadar albüm çıkaracağı konuşuluyordu. Bunun da doğru olmadığı vurgulandı.

Hatta şarkıların da seçildiği ve şu günlerde stüdyoya gireceği bile söylenmişti.

Tatlıses şok evliliği için iddialara yanıt verdi
Geçtiğimiz akşam Ayşegül Yıldız ile sürpriz bir şekilde evlenen İbrahim Tatlıses, evliliği hakkında çıkan haberlerden sonra ilk kez bir açıklama yaptı.

AÇIKLAMALAR İÇİN TIKLAYINIZ

Ancak, Aydemir Akbaş’ın da vurguladığı gibi “takvim” değişti.

İbrahim Tatlıses, eşi Ayşegül Yıldız’la birlikte 1 aya kadar önce Almanya’ya gidecek. Sonrasında ise Amerika’ya geçecek. Burada, Amerika’da ne kadar kalacağı bilinmiyor.

Hatta, Amerika’ya yerleşeceğini bile söyleyenler var. Ancak bizim bildiğimiz ve tanıdığımız kadarıyla İbrahim Tatlıses, yurt dışında çok uzun süre kalamaz, sıkılır ve döner. Ama olan, İbo’nun sesini özleyen hayranlarına oldu. Kaset işi hayal oldu. 2012 içinde dönerse kaset yapar mı yapmaz mı o da bilinmiyor.

Yani, Almanya ve Amerika seyahatinin sonrası belirsiz.

Umarız, bu seyahatler sonunda İbrahim Tatlıses, sağlığına tamamen kavuşur ve yine eskisi gibi dinç olarak, hayranlarının karşısına geçer.