BIST 10.740
DOLAR 32,21
EURO 35,00
ALTIN 2.501,73
HABER /  SPOR

Carrusca kadroya alınacak mı?

Carrusca’nın son 2 maçtaki performansını çok beğenen Belçikalı hoca, Arjantinli yıldıza kadroda yer açmaya çalışıyor.

Abone ol

Carrusca’nın son 2 maçtaki performansını çok beğenen Belçikalı hoca, Arjantinli yıldıza kadroda yer açmaya çalışıyor. Genç oyuncu ilk 11’e girerse, bazı taşlar yerinden oynayacak.

Oldukça yoğun bir hazırlık döneminin ardından iki özel maçla takımının son form durumunu gören Galatasaray Teknik Direktörü Erice Gerets, lig öncesinde ilk 11’ini arıyor. Antalya etabında ve Hertha Berlin ile Denizlispor müsabakalarında gösterdiği yüksek performansla büyük beğeni toplayan Carrusca’nın formaya göz kırpması, Belçikalı hocayı yeni arayışlara itti. Arjantinli futbolcuya kadroda yer arayan tecrübeli teknik adam, eğer beklenen bu hamleyi yaparsa, takım içindeki bazı taşlarla da oynamak zorunda kalacak.

Carrusca’nın takıma girmesi ve asıl mevkisi olan sol kanada monte edilmesi demek, Arda’nın yerinin değişmesi anlamına geliyor. Bu durumda genç yıldız hiç de yabancı olmadığı sağ kanada kayacak. Gerets bu hamleyi yaparsa sağ kanatta izlemeye alışık olduğumuz isimlerden Sabri ve Hasan Şaş’a da yeni formül aranacak. İliç’in sakatlığı sebebiyle takımdan ayrı olması, orta alandaki rekabetin derecesini geçici olarak azaltsa da, Sırp futbolcunun ekibe katılmasının ardından Gerets’i daha da zor günler karşılayacak.