BIST 10.209
DOLAR 32,37
EURO 34,71
ALTIN 2.398,02
HABER /  GÜNCEL

Carmen Beyazı elledi

Carmen Electra, Türkiye'ye geldi Beyaz'ı utandırdı. Electra canlı yayında seksi pozlar verirken Beyaz'ın poposuna elledi.

Abone ol

İNTERNETHABER

Beyaz Show'un bu haftaki konuğu Carmen Electra oldu. Birbirinden güzel sürprizlerin yer aldığı programda Electra, Beyaz'a 14 Şubat sevgililer günü için çıkma teklif etti. Programın en ilginç anlar ise Electra'nın Beyaz'ın poposunu kontrol ettiği bölümde yaşandı.

Dünyaca ünlü güzel Carmen Electra Türkiye'ye geldi, Beyaz'ın poposuna elledi. Kanal D'de yayınlanan ve Beyazıt Öztürk'ün hazırlayıp sunduğu Beyaz Show'un bu haftaki konukları Carmen Electra ve Yalın oldu. 14 Şubat sevgililer gününe özel bir program hazırlayan Beyaz, programın ilk bölümünde stüdyoda bulunan genç çiftler için bir yarışma düzenledi.

 
 FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

CARMEN BEYAZ'I UTANDIRDI 

Ekonomik krizin medya dahil toplumun bir çok kesimini derinden etkilediğini söyleyen Beyaz, bu konuda özellikle program sponsorlarına büyük görevler düştüğünü söyledi. Programın ikinci bölümünde stüdyoya davet ettiği Carmen Electra ise konuklardan büyük alkış topladı. Ünlü oryantal Didem'in danslarıyla renk kattığı programda Electra, Beyaz'a iltifatlar yağdırırken 14 Şubat için de çıkma teklifi yaptı. Bu teklif karşısında oldukça şaşırkan Beyaz, Electra'yı öpmek isterken beklemediği bir hareketle karşıladı. Electra, Beyaz'a sarılırken Hülya Avşar gibi yaptı ve Beyaz'ın poposunu kontrol etti.

İşte Beyaz'ı bir hayli utandıran o görüntüler;