BIST 10.541
DOLAR 32,28
EURO 35,01
ALTIN 2.476,10
HABER /  MAGAZİN

Seki nezarette ne yaptı?

Kokain kullandığı için gözaltına alınan Deniz Seki geceyi nezarethanede geçirdi. Seki'nin içerdeki ilk gecesi korkunç geçti.

Abone ol

Şarkıcı sevgilisi Deniz Seki’nin kokain kullandığı iddiasıyla gözaltına alınmasının geceyi sabaha kadar ağlayarak geçirdi.

SABAHA KADAR AĞLADI

Deniz Seki'nin sabaha kadar uyumadığı, sürekli ağladığı, hiçbir şey yemediği öğrenildi. Deniz Seki’nin gözaltına alınması daha önceden anlaşma yaptığı konser ve organizasyonların iptal edilmesine neden oldu. Ünlü şarkıcının geçtiğimiz hafta bir bankayla reklam çekimi için yaptığı sözleşme son anda feshedildi. Sevgililer Günü’nde Kıbrıs’ta Jasmine Court Otel’de sahne alacak olan Seki’nin yerine Yeşim Salkım ile anlaşıldı. Seki 2001 yılında da aynı iddialarla karşı karşıya kalmıştı. İnsanların kendisine iftira attığını söyleyen Seki “Tırnaklarımla kazıyarak bu yere geldim. Bu iddialar yüzünden 4 tane işim iptal oldu. 50 bin TL zarardayım” demişti.

ŞENAY GÜRLER'İN ACIKLI SIRRI... DİĞER SAYFADA...

[PAGE]

KIZINI ONA GÖSTERMEMİŞLER

Genç yaşta bir evlilik yapan ve bir kız çocuğu sahibi olan Şenay Gürler, eşinden ayrıldıktan sonra uzun bir süre kızını görememiş.

KIZIM BANA GÖSTERİLMEDİ

Star TV'de Sibel Turnagöl'ün programına konuk olan Avrupa Yakası'nın Fatoş'u Şenay Gürler, o günlerle ilgili olarak şöyle konuştu:

"Benim için kızımdan ayrı kalmak çok ağır bir süreçti. Hatta bana gösterilmeyen dönemler de oldu. Çok üzücü oluyor her iki taraf için de. Daha sonra kızım yanıma geldi. Çok zor zamanlar da geçirdik. Ben burada bir hayat kurmaya çalışıyordum. Uzun süre ayrı kalmıştık. Onun en sıkıntılı dönemlerini, buluğ çağının bütün öfkesini yönelttiği tek kişi sensin ve o kadar çok şey öğreniyorsun ki. Ben kızımdan bütün sıkıntılarıyla çok şey öğrendim. Sonra daha güzel şeyler kurmaya başlıyorsun ve sen onu o da seni anlıyor."

BİTMEYEN ÖPÜŞME SAHNESİ... DİĞER SAYFADA...

[PAGE]

BİTMEYEN ÖPÜŞME SAHNESİ

Star TV'de yayınlanan Baba Ocağı dizisinin setinde ilginç bir olay yaşandı. Dizide iki sevgiliyi canlandıran Burak Özçivit ile Ceren Hindistan, öpüşme sahnesinin çekimlerinde kamerayı unutup rolü gerçeğe dönüştürdüler.
 
Bir yayla evinin balkonunda gerçekleşen sahnenin çekimlerinde çift yönetmenin "stop" uyarısına rağmen öpüşmeye devam etti. İki sevgilinin seti unutup öpüşmeleri dizideki aşkın gerçek hayata yansıyacağı yorumlarına neden oldu.

İŞTE TAN SAĞTÜRK'ÜN YENİ SEVGİLİSİ... DİĞER SAYFADA!

[PAGE]

TAN SAĞTÜRK'ÜN YENİ SEVGİLİSİ

Bergüzar Korel'den olaylı bir şekilde ayrılan Tan Sağtürk, yeni kız arkadaşıyla Beyoğlu'nda yürürken objektiflere yakalandı. Akşam gazetesinin haberine göre, Mega Magazin muhabirinin sorularını yanıtsız bırakan ikili, yağmur altında hızlı adımlarla uzaklaşmaya çalıştı.


SEVGİLİSİNDEN DAYAK YİYEN ÜNLÜ... DİĞER SAYFADA!


[PAGE]

RİHANNA SEVGİLİSİNDEN NEDEN DAYAK YEDİ?
 
ABD'li pop yıldızı Rihanna'nın müzisyen aşkı Chris Brown'dan yediği dayağın ardında kıskançlık krizi çıktı.

 
İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre, Rihanna, Grammy ödülleri töreni öncesinde verilen bir partide sevgilisini şarkıcı Leona Lewix ile fazlasıyla 'sıkı fıkı' gördü. Çifte yakın kaynaklara göre Rihanna, Brown'ın Leona'nın telefon numarasını aldığını ve kahkahalar atarak konuşurken elini beline attığını görünce kıskançlık krizleri geçirdi. Daha sonra Brown'ın cep telefonuna bir kadından gelen mesaj bardağı taşıran son damla oldu.
  
DUDAĞI PATLADI
İddialara göre partiden ayrılan çift otomobile bindikten sonra kavga patlak verdi. Rihanna'nın boğazına sarılan ve 'Seni öldüreceğim' diyen Brown güzel şarkıcıyı feci şekilde dövdü. Yüzü yaralanan, gözü moraran, dudağı patlayan ve omzunda derin ısırık izleri olan Rihanna, Malezya konserini ve doğum günü partisini iptal etmek zorunda kaldı.