BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Carlosun durumu belli oldu

Fenerbahçe'de Chelsea maçına iki gün kala Brezilyalı yıldız Roberto Carlos'un durumu netlik kazandı.

Abone ol

Sevilla maçında geçirdiği sakatlıktan sonra yaklaşık 1 aydır sahalardan uzak kalan Brezilyalı yıldız takımla birlikte çalışmalara başladı ve Çarşamba günü oynayabileceğinin mesajını verdi.

Teknik Direktör Zico'nun, kulüp doktoru Piyer Arzuman'la birlikte Roberto Carlos ile bir toplantı yaptığı ve Brezilyalı yıldızın son durumu hakkında bilgi aldığı belirtildi. Toplantıda Roberto Carlos'un durumunun yarın bir kez daha konuşulmasının kararlaştırıldığı ifade edildi.

ALEX UMUTLU

Fenerbahçe'de Roberto Carlos ile ilgili bu gelişmeler olurken son haftalarda attığı goller ve yaptığı asistlerle takımana hayat veren Brezilyalı futbolcu Alex, Beşiktaş galibiyetinin Chelsea maçına çok olumlu yansıyacağını söyledi.

Fenerbahçe'de olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Alex, sözleşmenin bitiminde, şartlarda anlaşma saglanırsa uzun yıllar Sarı-lacivertli takımda kalmak istedigini söyledi.

SAMANDIRA DIŞ DÜNYAYA KAPALI

Bu arada Beşiktaş galibiyetinin ardından Chelsea maçı hazırlıklarına başlyan Sarı-lacivertli takımda Teknik Direktör Zico, Samandıra tesislerinin kapılarını dış dünyaya kapattı.

Zico'nun Chelsea maçının kadrosuyla kesin kararını henüz vermediği ancak kart cezalısı olan Gökhan Gönül'ün yerine Önder Turacı'yı hazırladıgı belirlendi