BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Polis hırsızı boynundan vurdu

İzinli olan sivil kıyafetli polis memuru, park ettiği otomobiline girmeye çalışan hırsızı tabancayla boynundan vurdu

Abone ol

Mersin'de izinli olan sivil kıyafetli polis memuru 45 yaşındaki F.K., kent merkezinde park ettiği otomobiline girmeye çalışan ve yanındaki arkadaşıyla kendisine saldıran 17 yaşındaki V.Ö.’yü tabancayla boynundan vurarak yaraladı.

Olay, bugün saat 16.30 sıralarında Kuvayi Milliye Caddesi’ndeki Ziraat Bankası Şubesi önünde meydana geldi. İddiaya göre, Mersin Emniyet Müdürlüğü’nde görevli sivil polis memuru F.K., izinli olduğu için çarşıya gezmeye çıktı.

SUÇ ÜSTÜ YAKALADI

Bir süre sonra otomobilinin yanına dönen F.K., 2 kişinin otomobilini zorlamaya çalıştığını fark edince müdahale etti. 2 zanlı, polis memuruna saldırdı. İddiaya göre zanlılardan V.Ö., polis memurunun belindeki beylik tabancasını almak istedi. F.K. ise daha önce silahını çekip ateşleyince V.Ö. boynundan vuruldu.

Hırsızlık suçundan sabıkalı olduğu anlaşılan V.Ö. götürüldüğü Mersin Devlet Hastanesi’nde tedaviye alınırken, kimliği belirlenemeyen diğer zanlı ise karışıklıktan yararlanarak kaçtı. Polis memuru gözaltına alınarak soruşturma başlatıldı.