BIST 10.219
DOLAR 32,24
EURO 34,76
ALTIN 2.446,70
HABER /  GÜNCEL

Samsunda iki ayrı vahşet

Gürcistan uyruklu kadın yanan evde ölü olarak bulundu. Ancak yapılan inceleme vahşeti ortaya çıkarttı.

Abone ol

Samsun, işlenen 2 cinayetle sarsıldı. İtfaiye ekipleri yangın ihbarı üzerine gittikleri evde söndürme çalışmaları yaparken, evde bıçaklanarak öldürülmüş Gürcistan uyruklu 50 yaşındaki Ayşe Yalçın’ın cesediyle karşılaşınca şok yaşadı. Aynı gece boş bir arazide, kafaderisi yüzülmüş 30 yaşlarında bir erkek cesedi bulundu. Emniyet güçleri kentte şok yaratan her iki olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Dün saat 23.00 sıralarında Ulugazi Mahallesi Karaoğlanoğlu Sokak'ta bir apartmanın giriş katında yangın ihbarı alan itfaye ekipleri olay yerine gitti. Fuhuş yaptığı ve Türkiye’de kalabilmek için evlilik yapıp adını değiştirdiği, oturma izni aldıktan sonra da boşandığı ileri sürülen Gürcistanlı Ayşe Yalçın’ın oturduğu evdeki yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, kısa sürede söndürdü.

MUTFAKTA CESET

Ardından evin içerisine giren ekipler mutfakta bir kadının yattığını görünce şaşırdı. Yerde kanlar içerisinde yatan kadının Ayşe Yalçın olduğu ve bıçaklanarak öldürüldüğü anlaşıldı. Olay yerine nöbetçi savcının gelmesiyle yapılan incelemede Yalçın’ın 7 yerinden bıçaklanarak öldürüldüğü, sonra da evinin ateşe verildiği saptandı. Polis bölgede bulunan işyerlerine ait güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Ceset ise otopsi yapılmak üzere Samsun Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

KAFADERİSİNİ YÜZDÜLER

Aynı gece saat 24.00 sıralarında da Yaşar Doğu Mahallesi Hanönü Sokak’ta boş bir araziye atılmış bir erkek cesedi bulunduğu ihbarı geldi. Belirtilen yere giden polis ekipleri, korkunç bir manzara ile karşılaştı. Kafatası çatlamış ve kafaderisi yüzülmüş 30 yaşlarındaki erkek cesedi polisleri bile şok etti. Vücudunun başka yerinde herhangibir kesik ve kurşun izi bulunmayan ceset, otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Bölgede geniş güvenlik önlemi alan ekipler parmak izi ve delil araması yaptı.

Her iki olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.