BIST 10.046
DOLAR 32,51
EURO 34,76
ALTIN 2.403,49
HABER /  SPOR

Carlostan taraftara çağrı

Fenerbahçeli Roberto Carlos, Sevilla macında taraftara ihtiyaç duyduklarını söyledi

Abone ol

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Roberto Carlos, yarın İspanya'nın Sevilla takımı ile yapacakları Avrupa Şampiyonlar Ligi maçında en büyük görevin taraftara düşeceğini söyledi.

Roberto Carlos, bugünkü antrenman sonrası FB TV'ye yaptığı açıklamada, "Seyircimizin desteğini aldığımız ve tecrübemizi konuşturduğumuzda, maçtan olumlu bir skorla ayrılırız" dedi. Sevilla ile güzel bir maç yapacaklarına inandığını kaydeden Brezilyalı futbolcu, şunları söyledi:

"Rakibimizle 180 dakikalık bir maç oynayacağız. Bizim için de onlar için de zor bir maç olacak, ancak biz, taraftarımız karşısında oynayacağız. Sevilla, oynayan ve rakibini oynatan bir takım. İzlediğim kadarıyla, rakibimiz ilk yarı çok koşuyor, ikinci yarıda kondisyon açısından düşüyor. Seyircimizin desteğini aldığımız ve tecrübemizi konuşturduğumuzda, maçtan olumlu bir skorla ayrılırız. Kendi futbolumuzu oynayacağız, Sevilla da kendi bildiği gibi oynayacak. Sevilla bizden ve taraftarımızdan çekinmiş durumda. Taraftarımız baskısını hissettirirse, yarınki maçta başarılı oluruz."

KAZIM: "TÜRK SPORUNUN EN BÜYÜK MAÇI"

Sarı-lacivertli futbolcu Colin Kazım da Fenerbahçe'nin yarın, Türk sporunun belki de en büyük maçına çıkacağı iddiasında bulundu ve bu nedenle tüm Türkiye'nin, başarılı olmalarını istediğini söyledi.

Tüm futbolcuların maça odaklandığını ve ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Kazım, "Zihin açısından rahatız. Kazanmak istiyoruz. Şu an son 16 takımın içindeyiz. Onların iyi takım olduğunu biliyoruz, ancak biz de çok iyi bir takım olduğumuzun farkındayız. Her şeyden önce, taraftarımızın önünde oynayacağız. Eğer iyi oynarsak, başarılı olmamamız için bir neden yok" dedi.