BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,72
ALTIN 2.432,57
HABER /  GÜNCEL

Çankırı'da başı kesik ceset bulundu

Yapraklı'da dere kenarında başı kesik halde olan bir erkek ceseti bulundu. Cesetin 77 yaşındaki Koçak'a ait olduğu kaydedildi.

Abone ol

Çankırı'da Yapraklı yolu yakınlarındaki bir derede, başı vücudundan ayrılmış ceset bulundu. Cesedin 11 gündür kayıp olan 77 yaşındaki Bayram Koçak'a ait olduğu tahmin ediliyor.

Şehit Ali Çalışır Sokak yanındaki derede oyun oynayan çocuklar, Yapraklı yolundaki köprünün altında, başı vücudundan ayrılmış bir ceset gördü. Çocukların durumu ailelerine bildirmesi üzerine polise haber verildi. Olay yerine gelen emniyet güçleri, çevrede güvenlik önlemi aldı. Cesedin kime ait olduğunu belirlemek üzere polisler, 11 gün önce evine gitmek üzere oğlunun evinden ayrılan ve bir daha haber alınamayan Bayram Koçak'ın ailesine haber verdi.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Olay yerine gelen Bayram Koçak'ın yeğeni Bilal Çaylak, cesedin üzerindeki kıyafetlerin dayısına ait olduğunu söyledi. Çevrede araştırmalarını sürdüren polisler cesetten 400 metre uzakta, tanınmayacak halde olan bir insan kafası buldu. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından ceset Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayla ilgili incelemelerde bulunan Çankırı Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu da cesedin kaybolan Bayram Koçak'a ait olduğunu tahmin ettiklerini, olayla ilgili incelemenin devam ettiğini söyledi. Koçak'ın yakınları sinir krizi geçirdi.