BIST 10.083
DOLAR 32,41
EURO 34,75
ALTIN 2.433,26
HABER /  GÜNCEL

Oyuncu uyuşturucudan tutuklandı

İstanbul polisinin yaptığı uyuşturucu operasyonları kapsamında gözaltına alınan dizi oyuncusu A.E tutuklandı.

Abone ol

İstanbul'da, dizi oyuncusu A. E. 'nin de aralarında bulunduğu 7 kişi Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne getirildi.Oyuncu A. E.'nin yeni bir dizi anlaşması için görüşmeye gittiği otelin kapısında gözaltına alındığı öğrenildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ünlülere de esrar ve kokain satan bir uyuşturucu çetesini takibe aldı. 5 ay yürütülen çalışma sonucunda, aralarında Adanalı isimli polisiye dizide oynayan A. E.'nin de bulunduğu 11 kişi gözaltına alındı. Oyuncu A. E.'nin yeni bir dizi anlaşması için görüşmeye gittiği otelin kapısında gözaltına alındığı öğrenildi.

Yapılan aramalarda ise 35 kilogram esrar ve 5 kilogram kokain ele geçirildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüphelilerden 3'ü kadın 7 kişi Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne getirildi. Sağlık kontrolünden geçirilen şüphelilerin sorgularına başlandı.

Savcılık sorgularının ardından Nöbetçi 14. Ağır Ceza Mahkemesi'ne sevk edilen 7 kişi "Uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Oyuncu A. E.'nin mahkemedeki ifadesinde "Ben uyuşturucu kullanmıyorum, bir-iki defa ikram edildiği zaman içtim. Onun dışında uyuşturucu kullanmıyorum. Uyuşturucu madde atıcısı değilim. Ben uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan insanları uzak tutmaya uğraşıyorum." dediği öğrenildi.

HOSTESLİ - FOTOMODELLİ EV PARTİSİ

Narkotik polisi tarafından iş görüşmesine gittiği otelin önünde gözaltına alınan dizi oyuncusu A. E., uyuşturucu içmek ve temin etmekle suçlanıyor. Şüpheli A. E.'nin fotomodel ve hosteslerle kokainli ev partileri de yaptığı öne sürüldü.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 6 Temmuz'da düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 11 kişiden 3'ü kadın 7 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Zanlıların arasında bulunan dizi oyuncusu A. E.'nin yeni sezonda rol alacağı bir diziyle ilgili iş görüşmesine gittiği otelin önünde gözaltına alındığı öğrenildi. A. E., içmek ve uyuşturucu temin etmekle suçlanıyor. İddiaya göre A. E., fotomodel ve hosteslerden oluşan kızlı erkekli gruplar için yer ayarlıyor, kendisi de bu ev partilerine katılıyordu. A. E.'nin de partilerde esrar içtiği öne sürüldü.